Polar Uniten GPS-yhteyden vianetsintä

Tarkista ensin, että

• matkapuhelimeen on asennettu Polar Flow ‑mobiilisovellus
  • matkapuhelin on yhdistetty kelloon
  • Flow-sovelluksella on lupa käyttää puhelimen sijaintia.

Kun avaat Polar Flow ‑sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään antamaan Polar Flow’lle lupa käyttää matkapuhelimen sijaintia. Valitse iOS- tai Android-puhelimessa Salli aina.

Voit tarkistaa sijaintipalvelujen käyttöoikeudet asetuksista:

iOS: Asetukset > Yksityisyys> Sijaintipalvelut > Polar Flow.

Jos käytössäsi on iOS 14 tai uudempi: Varmista, että Tarkka sijainti on käytössä. Voit muuttaa asetusta puhelimessa kohdassa Asetukset > Polar Flow > Sijainti.

Android: Siirry Asetuksiin ja etsi sovellusten käyttöoikeudet. Anna Polar Flow ‑sovellukselle lupa käyttää sijaintiasi. Joissakin Android-puhelimissa polku on Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Käyttöoikeudet.

Lisävinkkejä GPS-tallennuksen parantamiseen

• Varmista, että Android-puhelimesi akunsäästö-/virransäästötila ei ole käytössä. Android-puhelimessa olevan Polar Flow ‑sovelluksen virransäästötoimintojen ja taustarajoitusten poistaminen käytöstä voi myös olla tarpeen. Lisätietoja on kohdassa Virransäästötoimintojen poistaminen käytöstä Polar Beat- ja Polar Flow -sovellusten Android-versioista.
  • Synkronoi Flow-sovellus ja kello manuaalisesti pitämällä kellon TAKAISIN-painiketta painettuna.
  • Kun olet antanut Flow-sovellukselle luvan käyttää puhelimesi sijaintia, tarkista, että myös yleiset sijaintipalvelut ovat käytössä matkapuhelimessasi. Siirry iOS-järjestelmässä kohtaan Asetukset > Yksityisyys> Sijaintipalvelut. Siirry Android-järjestelmässä kohtaan Asetukset> Suojaus ja sijainti > Sijainti (tarkka polku voi vaihdella).
  • Pidä puhelin mukanasi treenin aikana.
  • Mene ulos ennen kuin napautat Aloita treeni -kohtaa ja valitset lajin.
  • Varmista, että käytät lajiprofiilia, joka tukee GPS-seurantaa. GPS-seurantaa tukevissa lajiprofiileissa on GPS-kuvake sykekuvakkeen vieressä.
  • Varmista, että GPS-kuvake on muuttunut vihreäksi, ennen kuin aloitat treenin tallentamisen. Tämä tarkoittaa, että puhelimen ja kellon välinen yhteys toimii ja että sijaintisi on löydetty.
  • Pidä puhelinta samalla puolella kehoasi kuin kelloa.
  • GPS toimii parhaiten, kun pysyttelet poissa korkeiden rakennusten, puiden ja muiden GPS-satelliittisignaalin kulkua estävien esteiden luota.