Vianetsintä: kellon synkronointi GoFit-sovelluksen kanssa

Jos Polar-kellon synkronointi Polar GoFit ‑sovelluksen kanssa epäonnistuu, yritä ratkaista ongelma kokeilemalla seuraavia toimenpiteitä yksi kerrallaan:

1. Yritä synkronointia uudelleen. Napauta Synkkaa-painiketta GoFit-sovelluksen Synkkaa kellot ‑näkymässä ja käynnistä synkronointi kellosta.
  2. Pakota GoFit-sovelluksen lopetus ja käynnistä se uudelleen.
  3. Kytke iPadin Bluetooth-yhteys pois päältä ja takaisin päälle.
  4. Kytke kellon lentotila päälle ja pois päältä.
  5. Käynnistä iPad ja kello uudelleen.

Varmista, että puhelimen ilmoitukset eivät ole käytössä kellossa, koska ne voivat aiheuttaa synkronointiongelmia.