Takaisin samaa reittiä ja Takaisin alkuun (Grit X Pro / Grit X2 Pro / Vantage V2 / Vantage V3)

Takaisin samaa reittiä- ja Takaisin alkuun ‑navigointitoiminnot ohjaavat sinut takaisin treenisi lähtöpisteeseen. Takaisin samaa reittiä ohjaa sinut takaisin lähtöpisteeseen kulkemaasi reittiä pitkin, kun taas Takaisin alkuun näyttää sinulle suunnan lähtöpisteeseen. Molemmat toiminnot näyttävät matkan treenin lähtöpisteeseen.

Takaisin samaa reittiä ‑toiminnon voi kytkeä päälle treenin aikana, kun lähtöpisteeseen on riittävästi matkaa. Takaisin alkuun ‑toiminnon voi kytkeä päälle ennen treenin alkamista treenin aloitustilasta. Näyttö näyttää tällöin matkan ja suunnan lähtöpisteeseen koko treenin ajan.

Huomaa, että GPS:n oltava käytössä lajiprofiilissa, jotta voit käyttää näitä toimintoja.

Grit X Pro / Vantage V2

Takaisin samaa reittiä (palaa takaisin samaa reittiä)

Takaisin samaa reittiä ohjaa sinut takaisin lähtöpisteeseen kulkemaasi reittiä pitkin, ja näyttää myös matkan lähtöpisteeseen. Toiminto on hyödyllinen, kun haluat palat lähtöpisteeseesi tuttua reittiä pitkin.

1. Keskeytä treeni ensin TAKAISIN-napilla.
  2. Avaa pikavalikko painamalla VALO-nappia.
  3. Valitse Takaisin alkuun ja Samaa reittiä.

Opastus näyttää reitin takaisin lähtöpisteeseen, oman suuntasi ja jäljellä olevan matkan.

Toiminnot Takaisin samaa reittiä ‑toiminnon aikana

Paina OK-nappia ja valitse:

• Zoomaa +/– (Lähennä tai loitonna reittinäkymää. Paina OK-nappia ja valitse Zoomaa +/-. Säädä sitten reittinäkymää napeilla + ja -.)
  • Samaa reittiä: vaihtaa opastuksen lähtöpisteeseen kulkemaan samaa reittiä pitkin linnuntien sijasta.
  • Kalibroi kompassi: kalibroi kompassi manuaalisesti noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Takaisin alkuun (palaa alkuun linnuntietä)

Takaisin alkuun ‑toiminto ohjaa sinut lähtöpisteeseen lyhyintä mahdollista reittiä (suoraa linjaa pitkin) ja näyttää matkan lähtöpisteeseen. Takaisin alkuun on kätevä toiminto, kun haluat tietää lyhyimmän reitin treenisi lähtöpisteeseen.

1. Keskeytä treeni ensin TAKAISIN-napilla.
  2. Avaa pikavalikko painamalla VALO-nappia.
  3. Valitse Takaisin alkuun ja Linnuntietä

Näytön opastus näyttää suunnan takaisin lähtöpisteeseesi, oman suuntasi ja jäljellä olevan matkan.

Toiminnot Takaisin alkuun ‑toiminnon aikana

Paina OK-nappia ja valitse:

• Samaa reittiä: vaihtaa opastuksen lähtöpisteeseen kulkemaan samaa reittiä pitkin linnuntien sijasta.
  • Kalibroi kompassi: kalibroi kompassi manuaalisesti noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Grit X2 Pro / Vantage V3

Takaisin samaa reittiä (palaa takaisin samaa reittiä)

Takaisin samaa reittiä ohjaa sinut takaisin lähtöpisteeseen kulkemaasi reittiä pitkin, ja näyttää myös matkan lähtöpisteeseen. Toiminto on hyödyllinen, kun haluat palat lähtöpisteeseesi tuttua reittiä pitkin.

Takaisin samaa reittiä ‑toiminnon valitseminen Karttanavigointi-näkymästä:

1. Selaa Karttanavigointi-näkymään ja paina OK.
  2. Valitse Takaisin alkuun ja Samaa reittiä.

Takaisin samaa reittiä ‑toiminnon valitseminen pikavalikosta:

1. Keskeytä treeni TAKAISIN-napilla ja avaa pikavalikko VALO-napilla.
  2. Valitse Takaisin alkuun ja Samaa reittiä.
  3. Jos navigointinäkymä ei sisälly käyttämäsi lajiprofiilin treeninäkymiin, se lisätään niihin käynnissä olevan treenin ajaksi.

Opastus näyttää reitin takaisin lähtöpisteeseen, oman suuntasi ja jäljellä olevan matkan.

Toiminnot Takaisin samaa reittiä ‑toiminnon aikana

Siirry karttanavigointivalikkoon painamalla OK ja valitse:

• Liikuta ja zoomaa: Aktivoi kartan liikuttamisen ja zoomauksen tila. Voit zoomata karttaa YLÖS (+) ja ALAS (–) ‑napeilla  ja liikuttaa sitä pyyhkäisemällä näyttöä. Vahvista uusi zoomaustaso ja poistu tilasta painamalla lopuksi OK-nappia. Sijaintisi keskitetään kartalla automaattisesti. Jos poistut liikuttamisen ja zoomauksen tilasta painamalla TAKAISIN-nappia, karttanäkymä palautuu aiempaan zoomaustasoon.
  • Kompassin kalibrointi: Kalibroi kompassi manuaalisesti noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Pidä kelloa kalibroinnin aikana ranteessasi.
  • Lisätietoja on offline-karttojen tukiasiakirjan Karttanavigointivalikko-osiossa.

Takaisin alkuun (palaa alkuun linnuntietä)

Takaisin alkuun ‑toiminto ohjaa sinut lähtöpisteeseen lyhyintä mahdollista reittiä (suoraa linjaa pitkin) ja näyttää matkan lähtöpisteeseen. Takaisin alkuun on kätevä toiminto, kun haluat tietää lyhyimmän reitin treenisi lähtöpisteeseen.

Takaisin alkuun ‑toiminnon valitseminen Karttanavigointi-näkymästä:

1. Selaa Karttanavigointi-näkymään ja paina OK.
  2. Valitse Takaisin alkuun ja Linnuntietä.

Takaisin alkuun ‑toiminnon valitseminen pikavalikosta:

1. Keskeytä treeni TAKAISIN-napilla ja avaa pikavalikko VALO-napilla.
  2. Valitse Takaisin alkuun ja Linnuntietä.
  3. Jos navigointinäkymä ei sisälly käyttämäsi lajiprofiilin treeninäkymiin, se lisätään niihin käynnissä olevan treenin ajaksi.

Näytön opastus näyttää suunnan takaisin lähtöpisteeseesi, oman suuntasi ja jäljellä olevan matkan.

Siirry karttanavigointivalikkoon painamalla OK ja valitse:

• Liikuta ja zoomaa: Aktivoi kartan liikuttamisen ja zoomauksen tila. Voit zoomata karttaa YLÖS (+) ja ALAS (–) ‑napeilla  ja liikuttaa sitä pyyhkäisemällä näyttöä. Vahvista uusi zoomaustaso ja poistu tilasta painamalla lopuksi OK-nappia. Sijaintisi keskitetään kartalla automaattisesti. Jos poistut liikuttamisen ja zoomauksen tilasta painamalla TAKAISIN-nappia, karttanäkymä palautuu aiempaan zoomaustasoon.
  • Kompassin kalibrointi: Kalibroi kompassi manuaalisesti noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Pidä kelloa kalibroinnin aikana ranteessasi.
  • Lisätietoja on offline-karttojen tukiasiakirjan Karttanavigointivalikko-osiossa.