Kuinka pitkä M430:n akun kesto ja käyttöaika on?

M430:ssa on sisäinen ladattava akku.

Akun kesto on

• jopa 8 tuntia harjoittelua käytettäessä GPS:ää ja optista sykesensoria tai
  • jopa 30 tuntia harjoittelua käytettäessä GPS-virransäästötilaa ja optista sykesensoria tai
  • jopa 50 tuntia harjoittelua käytettäessä GPS-virransäästötilaa ja Bluetooth Smart ‑sykesensoria tai
  • pelkässä ajannäyttötilassa ja päivittäisellä aktiivisuusmittarilla käyttöaika on noin 20 päivää.

Jatkuvan sykeseurannan pitäminen päällä kuluttaa M430:n akkua nopeammin.

Akun kestoon vaikuttavat monet tekijät, kuten M430:n käyttöympäristön lämpötila, käyttämäsi toiminnot ja sensorit sekä akun ikä. Älykkäät ilmoitukset ja usein toistuva synkronointi Flow-sovellukseen heikentävät akun kestoa. Käyttöaika lyhenee merkittävästi lämpötilan laskiessa selvästi nollan alapuolelle. M430:n pitäminen päällystakin alla pitää laitteen lämpimänä ja pidentää akun kestoa.