Yksityisyyden hallinta Polar Flow’ssa

Polar Flow -palvelussa voit muokata kolmen eri kohteen yksityisyysasetuksiasi: profiilisi, harjoitustesi ja aktiivisuusyhteenvetojesi asetuksia. Kaikille näille on valittavissa kolme eri yksityisyyden tasoa: Julkinen, Seuraajat ja Yksityinen. Tällä sivulla kerrotaan, mitä nämä tasot tarkoittavat ja miten ne vaikuttavat näkyvyyteesi. Voit muokata tilisi yksityisyyttä haluamallasi tavalla, kun valitset kuhunkin kohtaan itsellesi parhaiten sopivan yksityisyyden tason. Oletuksena kaikkien kohtien asetuksena on Yksityinen.

Profiilisi yksityisyys

Koko profiilissasi on seuraavat tiedot:

• nimi
  • profiilikuva
  • motto
  • kaupunki
  • valtio
  • maa
  • harjoitusten lukumäärä
  • seuraajiesi lukumäärä
  • seuraamiesi henkilöiden lukumäärä
  • suosikkilajit
  • ryhmät, joihin kuulut

Osa profiiliasi on myös kokonaisyhteenvetosi, jossa näkyvät seuraavat tiedot:

• harjoitusten lukumäärä
  • kokonaiskesto
  • kokonaismatka
  • kokonaiskalorit
  • lajiprofiilikäyrä
  • harjoituksen vaikutuksen osoittava käyrä

Jos valitset profiilin asetukseksi Julkinen:

• Kaikki (mukaan lukien sellaiset, jotka eivät ole kirjautuneen Flow’hun) näkevät kaikki profiilitietosi ja harjoitusyhteenvetosi.
  • Flow’hun kirjautuneet henkilöt voivat löytää profiilisi haulla ja voivat lähettää sinulle seurantapyynnön.

Jos valitset profiilin asetukseksi Seuraajat:

• Kaikki (mukaan lukien sellaiset, jotka eivät ole kirjautuneen Flow’hun) näkevät rajoitetun profiilisi (nimesi, kuvasi, kaupunkisi, valtiosi ja maasi).
  • Flow’hun kirjautuneet henkilöt voivat löytää profiilisi haulla ja voivat lähettää sinulle seurantapyynnön.
  • Vain seuraajasi näkevät kaikki profiilitietosi ja kokonaisyhteenvetosi.
  • Voit myös hyväksyä automaattisesti kaikki sinulle lähetetyt seurantapyynnöt. Oletuksena automaattinen vahvistus ei ole käytössä, ja kaikki seuraajat on hyväksyttävä erikseen.

Käyttäjät, jotka eivät seuraa sinua, näkevät tämän:

Seuraajat näkevät tämän:

Jos valitset profiilin asetukseksi Yksityinen (oletusasetus):

• Vain sinä näet profiilisi.
  • Profiilisi ei löydy haulla.
  • Jos kommentoit tai jaat julkisia tietoja, nimesi ja kuvasi näkyvät.

Harjoitustesi yksityisyys

Siirry kohtaan AsetuksetYksityisyys ja valitse treenien yksityisyys. Muutokset vaikuttavat tuleviin treeneihin. Jos haluat muuttaa kaikki aiemmat treenisi yksityisiksi, napsauta Päivitä kaikki asetukset yksityisiksi -painiketta. Voit myös muuttaa yksittäisen treenin yksityisyysasetusta syötteessäsi tai Treenianalyysi-näkymässä.

Syötteessä treenien yhteenvedot näyttävät täältä: nimesi ja kuvasi näkyvät.

Treenianalyysi-näkymässä treenien yhteenvedot näyttävät tältä.

Jos valitset treenien asetukseksi Julkinen:

• Kaikki (mukaan lukien sellaiset, jotka eivät ole kirjautuneen Flow’hun) näkevät treenisi.

Jos valitset treenien asetukseksi Seuraajat:

• Vain seuraajasi näkevät treenisi.

Jos valitset treenien asetukseksi Yksityinen (oletusasetus):

• Vain sinä näet treenisi.
  • Huomaa, että jos jaat yksityisiä harjoituksia ryhmässä, kuntokeskuksessa tai tapahtumassa, näiden ryhmien jäsenet näkevät jakamasi harjoitukset.

Aktiivisuusyhteenvetojesi yksityisyys

Aktiivisuusyhteenvedot näyttävät tältä.

Jos valitset aktiivisuusyhteenvetojen asetukseksi Julkinen tai Seuraajat:

• vain seuraajasi näkevät aktiivisuusyhteenvetosi syötteessään.

Jos valitset aktiivisuusyhteenvetojen asetukseksi Yksityinen (oletusasetus):

• Vain sinä näet aktiivisuusyhteenvetosi.
  • Tämä on aktiivisuusyhteenvetojen oletusasetus.
  • Huomaa, että jos jaat yksityisiä aktiivisuusyhteenvetoja ryhmässä, kuntokeskuksessa tai tapahtumassa, näiden ryhmien jäsenet näkevät jakamasi aktiivisuusyhteenvedot.

Tietojen jakaminen muille

Tässä osassa kerrotaan, miten voit jakaa tietojasi Polar Flow’ssa ja sen ulkopuolella.

Koe uudelleen

• Koe uudelleen on animoitu erittely treenistäsi. Se näyttää treenin mielenkiintoisimmat kohdat.
  • Koe uudelleen -toiminnossa on linkki treenin analyysinäkymään.
  • Voit jakaa Koe uudelleen -toiminnon luomia videoita Facebookissa tai lähettämällä suoran linkin.
  • Kun jaat treenin Facebookissa, treenin Koe uudelleen -linkki näkyy Facebook-syötteessäsi. Jaetun treenin yksityisyysasetukseksi muuttuu automaattisesti Julkinen, jotta myös muut kuin Flow’n jäsenet näkevät videosi.
  • Kun jaat aktiivisuusyhteenvedon Facebookissa, Facebook-syötteeseesi tulee kuva aktiivisuusyhteenvedostasi. Yhteenvedossa ei ole linkkejä varsinaiseen Polar Flow’ssa olevaan yhteenvetoon. Aktiivisuusyhteenvedon yksityisyysasetusta ei muuteta.
  • Voit jakaa tietoja Facebookiin useista eri näkymistä napsauttamalla tätä kuvaketta:

Suorat linkit

• Voit kopioida profiilisi URL-osoitteen selaimesi osoiteriviltä ja lähettää sen ystävillesi. Profiilisi yksityisyysasetuksena on oltava Julkinen tai Seuraajat, jotta he näkevät sen.
  • Voit jakaa myös treenejäsi ja Koe uudelleen -videoitasi kopioimalla URL-osoitteen selaimesi osoiteriviltä ja lähettämällä sen ystävillesi. Treenin yksityisyysasetuksena on oltava Julkinen tai Seuraajat, jotta he näkevät jakamasi sisällön.
  • Nimesi ja kuvasi näkyvät aina, jos et ole valinnut profiilisi yksityisyysasetukseksi Yksityinen.
  • Suorana linkkinä jaetun sisällön näkeminen ei edellytä Flow’hun kirjautumista tai rekisteröitymistä Polar-käyttäjäksi.

Flow-yhteisö

• Jos jaat tietojasi Flow’n ryhmissä, kuntokeskuksissa tai tapahtumissa, nimesi ja kuvasi näytetään, vaikka profiilisi olisi yksityinen.
  • Jos kommentoit Flow’n ryhmissä, kuntokeskuksissa tai tapahtumissa, nimesi ja kuvasi näytetään, vaikka profiilisi olisi yksityinen.

Ulkoiset palvelut, kuten Strava, TrainingPeaks ja Endomondo

• Voit jakaa Flow’ssa olevia tietojasi ulkoisissa palveluissa, kuten Stravassa, TrainingPeaksissä ja Endomondossa. Voit viedä harjoituksia yksitellen Treenianalyysi-näkymästä, tai voit yhdistää Polar-tilisi näihin palveluihin ja sallia automaattisen synkronoinnin.
  • Automaattisia yhteyksiä ulkoisiin palveluihin hallinnoidaan asetuksista joko tilin tai profiilin kohdalta yhteyden tyypistä riippuen.
  • Kun muodostat automaattisen yhteyden, ulkoinen palvelintarjoaja saa pääsyn profiiliisi, harjoitustietoihisi ja muihin tietoihisi yhteyden tyypistä riippuen.
  • Lue näiden ulkoisten palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt ennen yhteyksien muodostamista, jotta tiedät, miten ne käyttävät tietojasi.
  • Voit purkaa automaattiset yhteydet milloin tahansa.

Tutki-toiminnon yksityisyys

Vain treenit, joiden asetuksena on Julkinen, näkyvät Flow’n Tutki-toiminnossa. Treenejä, joiden asetuksena on Yksityinen tai Seuraajat, eivät näy Tutki-toiminnossa.

Jos haluat muuttaa yksityisen profiilisi harjoituksen julkiseksi, harjoitus näkyy kartalla, mutta nimesi kohdalla lukee ”Yksityinen käyttäjä”.

Huomautus: Kun sallit ihmisten nähdä treenisi, joihin sisältyy GPS-tietoja, jaat treeniesi tarkat maantieteelliset sijainnit. Jos treenaat paikoissa, joiden sijaintia et halua jakaa, pidä treeniesi yksityisyysasetuksena Yksityinen. Arkaluonteisia paikkoja voivat olla esimerkiksi koti, koulu tai tietyt työpaikat, kuten valtion virastot tai armeijan tukikohdat, sekä kaikki muut paikat, joita et halua saattaa yleiseen tietoon.

Polar Club -viestintä

Asetus koskee Polar Club ‑kuntosovellusta, jota kuntokeskukset käyttävät. Jos et käy Polar Club -sovellusta käyttävässä kuntokeskuksessa, voit jättää asetuksen huomiotta. Jos kuntokeskuksesi käyttää sovellusta, se voi lähettää asetuksen avulla yhteenvetoja harjoituksistasi sähköpostiisi.