Automaattinen kirjautuminen

Uusi automaattinen kirjautuminen helpottaa kirjautumista niiden jäsenten osalta, jotka käyttävät omia Polar-laitteitaan ja jotka ovat kirjautuneet kuntokeskuksessa tunnille Polar Club -sovelluksen avulla vähintään kerran. Heidän tarvitsee vain pukea sykesensorinsa tai rannelaitteensa ja rannelaitteen yhteydessä valita lajiprofiili, jossa Syke näytetään toisissa laitteissa -toiminto on käytössä (tämä on oletusasetus ryhmäliikuntaan tarkoitetuissa lajiprofiileissa). Tunnille tullessaan he kirjautuvat automaattisesti ilman, että heidän tarvitsee tehdä mitään iPadilla.

Toimintatapa

Automaattinen kirjautuminen on oletuksena käytössä, ja se käynnistyy automaattisesti, kun avaat osallistujanäkymän.

Näytön oikeassa alakulmassa näkyvä animaatio osoittaa, että automaattinen kirjautuminen on käynnissä.

Osallistujat näkevät seuraavan viestin ulkoisella näytöllä, kun automaattinen kirjautuminen on käynnissä:

>Automaattinen kirjautuminen on käynnissä. Etkö näe nimeäsi? Tule lähemmäksi tai ilmoita ohjaajalle.

Vaikka automaattinen kirjautuminen on käytössä, voit lisätä osallistujia myös manuaalisesti. Jos jonkun nimi ei näy näytössä, pyydä osallistujaa siirtymään lähemmäs ja varmista, että hän on pukenut laitteensa oikein. Jos osallistujaa ei edelleenkään näy, voit lisätä hänet napauttamalla Lisää > Lisää osallistuja ja valitsemalla hänelle sensorin.

Jos tunnilla on uusi osallistuja, joka käyttää omaa Polar-laitettaan mutta joka ei ole aiemmin kirjautunut tunnille Polar Club -sovelluksella, Polar Club -sovellus havaitsee silti osallistujan sykesignaalin. Sovellus ilmoittaa uudesta osallistujasta seuraavalla viestillä: Uusi osallistuja! Pyydä osallistujaa tulemaan lähemmäksi, jotta voit auttaa häntä kirjautumaan sisään.

Napauta osallistujan korttia, niin osallistujalle avautuu näkymä, jossa hän voi vahvistaa kirjautumisensa tilillään ja jossa voit lisätä osallistujan tunnille. Jos osallistujaa ei lisätä, kortti poistetaan, kun aloitat tunnin.

Automaattinen kirjautuminen toimii vain, kun Polar Club -sovellus on osallistujanäkymässä. Kun olet aloittanut tunnin, voit lisätä osallistujia vain manuaalisesti.

Voit ottaa automaattisen ilmoittautumisen käyttöön tai pois käytöstä osallistujanäkymässä olevalla liukuvalitsimella. Jos otat toiminnon pois käytöstä, Polar Club -sovellus muistaa valintasi seuraavan kerran, kun avaat saman tunnin samalla iPadilla.