Reittiopastus Grit X:ssä / Vantage V:ssä

Reittiopastus ohjaa sinua aiemmin tallentamillasi reiteillä ja reiteillä, jotka olet tuonut Flow-verkkopalveluun kolmannen osapuolen palveluista, kuten komootista tai Stravasta. Voit myös tuoda kolmansien osapuolten palveluista GPX- tai TCX-muodossa vietyjä reittejä Polar Flow -verkkopalveluun ja käyttää reittiohjausta näiden reittien seuraamiseen. Lisätietoja reittien tuomisesta on kohdassa Reitin tuominen Polar Flow -verkkopalveluun ja sen käyttäminen treenilaitteessa.

Reitin lisääminen kelloon

Voit lisätä reitin kelloosi tallentamalla sen suosikiksi treenin analyysinäkymässä ja synkronoimalla sen kelloosi. Lisätietoja on kohdassa Reitin lisääminen Suosikkeihin.

Treenin aloittaminen reittiopastuksen kanssa

Voit mennä reitin aloituspisteeseen, päätepisteeseen tai reitin lähimpään pisteeseen (reitin varrella oleva piste). Kellosi opastaa sinut ensin valitsemaasi aloituspisteeseen. Kun olet reitillä, kellosi opastaa sinut reitin loppuun asti. Noudata vain näytöllä näkyviä ohjeita. Näytön alareunasta näet, kuinka pitkä matka on vielä jäljellä.

1. Paina treenin aloitustilassa VALO-painiketta tai napauta  päästäksesi pikavalikkoon.
  2. Valitse luettelosta Reitit ja sitten reitti, jonka haluat kulkea.
  3. Valitse piste, josta haluat aloittaa reitin: Aloituspisteestä, Reitin varrelta, Päätepisteestä vastak. suuntaan tai Reitin varrelta vastak. suuntaan. Kello saattaa pyytää sinua kalibroimaan kompassin. Noudata tällöin näytön ohjeita.
  4. Valitse haluamasi lajiprofiili ja aloita treeni.
  5. Kellosi opastaa sinut reitille. Kun saavut aloituspisteeseen, näyttöön tulee ilmoitus Reitin aloituspiste löydetty. Voit nyt aloittaa treenin.

Kun reitti on suoritettu, näyttöön tulee ilmoitus Reitin päätepiste saavutettu.

Näytön opastus

• Nuoli osoittaa oikean suunnan.
  • Lisää reittiä tulee näkyviin, kun etenet.
  • Matkaa jäljellä