Polar Sleep Plus™ usein kysytyt kysymykset

Miten Polar Sleep Plus™ havaitsee nukahtamisen ja nukkumisen?

Sleep Plus havaitsee automaattisesti nukahtamisesi ja nukkumisesi heikomman kätesi liikkeistä, jotka se havaitsee Polar-laitteen sisäänrakennetulla 3D-kiihtyvyysanturilla. Erillistä unitilaa ei tarvitse aktivoida, eikä sinun tarvitse kertoa laitteelle heränneesi.

Havaitseeko Polar Sleep Plus™ lyhyet torkut?

Sleep Plus ei havaitse lyhyitä torkkuja, joten esimerkiksi iltapäivätorkut eivät sisälly Sleep Plus -unitietoihin.

Kuinka kauan minun on vähintään nukuttava, jotta saan Polar Sleep Plus™ -unitiedot?

Uniaikasi eli nukahtamisen ja heräämisen välisen ajanjakson on oltava vähintään neljä tuntia, jotta saat Sleep Plus -unitiedot.

Teen vuorotyötä ja nukun päivällä. Toimiiko Polar Sleep Plus™ silti?

Sleep Plus havaitsee nukkumisen myös päivällä, joten se sopii myös vuorotyöläisille. Jos nukut pisimmän yhtenäisen ajan päivällä, Sleep Plus havaitsee sen. Sleep Plus kuitenkin huomioi vain yhden eli pisimmän unijakson vuorokaudessa.

Sillä ei ole merkitystä, mihin aikaan vuorokaudesta nukut. Se vaikuttaa vain siihen, mille päivälle unitietosi merkitään Flow-verkkopalvelun ja -sovelluksen kalenterissa.

Sleep Plus™ -uniajan muokkaaminen

Voit muokata Sleep Plus™ -uniaikaa Flow-verkkopalvelussa tai -sovelluksessa. Voit lisätä enintään yhden tunnin jakson kumpaankin päähän tai vähentää enintään kolme tuntia kummastakin päästä.

Uniajan muokkaaminen Flow-verkkopalvelussa

1. Siirry Flow-verkkopalvelussa kohtaan Päiväkirja ja valitse Uni-välilehti.
  2. Valitse päivä, jonka tietoja haluat muokata.
  3. Valitse ja siirrä sitten liukusäätimiä sen mukaan, mihin aikaan koet nukahtaneesi tai heränneesi. Voit lisätä enintään yhden tunnin jakson kumpaankin päähän tai vähentää enintään kolme tuntia kummastakin päästä.
  4. Kun olet valmis, valitse Vahvista.

Uniajan muokkaaminen Flow-sovelluksessa

1. Siirry Uni-näkymään ja napauta tietoalueen keskikohtaa. Näkymä kääntyy vaakasuuntaiseksi.

2. Muokkaa uniaikaa siirtämällä uniajan päissä olevia punaisia painikkeita sen mukaan, mihin aikaan koet esimerkiksi heränneesi.

3. Kun olet valmis, napsauta Valmis, niin päivitetty uniaika synkronoituu palveluun ja Polar-laitteeseesi seuraavan synkronoinnin yhteydessä.

Huomaa, että Polar Ignite käyttää uutta Sleep Plus Stages ‑unenseurantaa. Valitettavasti uniaikaa ei voi muokata Polar Flow -verkkopalvelussa tai -sovelluksessa, jos unen seurantaan on käytetty Polar Ignitea.