FlowSync 4 macOS:lle – päivitysohje

Polar FlowSyncin version 4 voi nyt ladata ja asentaa useimpiin Mac-tietokoneisiin. Tarkista OS-version yhteensopivuus täältä.

Jos sinulla on jo tietokoneella FlowSync 3, uuden version pitäisi päivittyä automaattisesti. FlowSync pyytää sinua hyväksymään päivityksen, kun avaat ohjelman ja synkronoit Polar-laitteesi.

Jos sinulla kuitenkin on FlowSync 3 ja olet päivittänyt käyttöjärjestelmän macOS Big Sur (v.11) -versioon, sinun on ladattava ja asennettava päivitys itse. Hanki uusi Mac-versio osoitteesta https://flow.polar.com/start ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Huomaa, että asennusohjelma saattaa pyytää asentamaan Polar Electro Oy:n järjestelmälaajennuksen. Sitä tarvitaan vain Polar V650 ‑pyöräilytietokoneen synkronointiin. Jos sinulla ei ole kyseistä laitetta, voit ohittaa asennuksen.

Valitettavasti Polar V650 ei ole nyt eikä tule olemaan tulevaisuudessa macOS Big Sur (versio 11) ‑yhteensopiva. V650 on yhteensopiva FlowSync 4:n ja macOS 10.13:n–10.15:n kanssa.

Jos sinulla on uudempi Mac Apple M1 silicon, voit asentaa ja käynnistää FlowSync 4:n, mutta voit joutua asentamaan Applen Rosetta 2 ‑emulaattorin. Tämä tapahtuu automaattisesti, kun avaat FlowSyncin. Lue lisää Applen sivuilta.