Miten GPS:ää käytetään treenatessa Polar Uniten kanssa?

Voit tallentaa ulkotreeniesi reitin, nopeuden, vauhdin ja matkan Polar Unitella matkapuhelimen GPS:n avulla. GPS:n käyttö edellyttää, että matkapuhelimessa on Polar Flow ‑mobiilisovellus asennettuna, että puhelin on yhdistetty kelloosi ja että
Flow-sovelluksella on lupa käyttää puhelimen sijaintia. Näiden asetusten määrittäminen ensimmäisellä käyttökerralla riittää. Seuraavien treenien yhteydessä lupaa ei enää tarvitse antaa, vaan matkapuhelimen pitäminen mukana riittää.

Kun avaat Polar Flow ‑sovelluksen ensimmäisen kerran, sinua pyydetään antamaan Polar Flow’lle lupa käyttää matkapuhelimen sijaintia. Valitse iOS- tai Android-puhelimessa Salli aina.

Jos haluat muuttaa sijaintipalvelujen käyttöoikeuksia myöhemmin, löydät ne seuraavasti:

iOS: Asetukset > Yksityisyys> Sijaintipalvelut > Polar Flow.

Android: Siirry Asetuksiin ja etsi sovellusten käyttöoikeudet. Anna Polar Flow ‑sovellukselle lupa käyttää sijaintiasi. Joissakin Android-puhelimissa polku on Asetukset > Sovellukset ja ilmoitukset > Käyttöoikeudet.

GPS:n käyttöönotto matkapuhelimella:

1. Mene ulos matkapuhelimen ja kellon kanssa.
  2. Avaa Flow-sovellus ja pidä matkapuhelin kellon vieressä.
  3. Avaa päävalikko painamalla TAKAISIN-painiketta, napauta Aloita treeni ja valitse ulkolaji.
  4. GPS-kuvakkeen ympärillä oleva ympyrä muuttuu vihreäksi ja kello värisee, kun GPS on valmis.
  5. Aloita treenin tallennus napauttamalla näyttöä.

Mobiililaite on pidettävä mukana treenin ajan.

Huomaa, että tallennetun sijaintisi tarkkuus riippuu matkapuhelimesi GPS:n tarkkuudesta. Se voi vaihdella eri mobiililaitteiden välillä.