Polar GoFit -sovelluksen harjoitusnäkymät

Polar GoFit -sovelluksessa on kolme valinnaista harjoitusnäkymää: luettelonäkymä, tavoitenäkymä ja sykenäkymä. Harjoitusnäkymää voi vaihtaa milloin tahansa oppitunnin aikana.

Luettelonäkymä

Luettelonäkymässä näytetään kunkin oppilaan osalta seuraavat tiedot:

• nimi tai oppilaan ID
  • nykyinen syke prosenttiosuutena henkilökohtaisesta maksimisykkeestä
  • nykyinen syke lyönteinä minuutissa
  • keskisyke oppitunnin aikana
  • maksimisyke oppitunnin aikana
  • tavoitealueella vietetty aika
  • eri sykealueilla (viisi aluetta) vietetty aika
  • saavutetut merkit (palkinnot, joita oppilaat saavat aina vietettyään kymmenen minuuttia sykealueella)

Nykyisen sykelukeman taustaväri osoittaa sykealueen, jolla oppilas on.

Luettelonäkymässä näytetään myös ryhmän keskimääräiset arvot.

Polar GoFit app UI list view

Tavoitenäkymä

Tavoitenäkymässä näytetään kunkin oppilaan osalta seuraavat tiedot:

• nimi tai oppilaan ID
  • onko oppilas tällä hetkellä tavoitealueella
  • tavoitealueella vietetty aika
  • saavutetut merkit (palkinnot, joita oppilaat saavat aina vietettyään kymmenen minuuttia sykealueella)

Kunkin oppilaan taustaväri osoittaa sykealueen, jolla oppilas on.

Sykenäkymä

Sykenäkymässä näytetään kunkin oppilaan osalta seuraavat tiedot:

• nimi tai oppilaan ID
  • nykyinen syke prosenttiosuutena henkilökohtaisesta maksimisykkeestä
  • nykyinen syke lyönteinä minuutissa

Kunkin oppilaan taustaväri osoittaa sykealueen, jolla oppilas on.

Polar GoFit app UI heart rate view

Näkymät voidaan järjestää nimen, tavoitteen, sykkeen tai välimatkan (signaalin vahvuus) mukaan.