De sensor resetten

Als je problemen ondervindt met je Polar Verity Sense sensor, kun je de fabrieksinstellingen van de sensor herstellen. Let op: als je de fabrieksinstellingen van de sensor herstelt, worden al je persoonlijke gegevens en instellingen van je sensor verwijderd en moet je de sensor daarna weer opnieuw instellen. Alle gegevens die je vanaf je sensor naar je Flow account hebt gesynchroniseerd, zijn veilig.

De sensor resetten naar de fabrieksinstellingen

1. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer de Polar FlowSync software voor gegevensoverdracht op je computer.
  2. Plaats de sensor met de lens naar boven gericht in de USB-adapter, zodat de contactpunten op de sensor en de USB-adapter elkaar raken.

3. Open de instellingen in FlowSync.
  4. Druk op de knop Fabrieksinstellingen resetten.
  5. Als je de Polar Flow app gebruikt om te synchroniseren, controleer dan de lijst met gekoppelde Bluetooth-apparaten op je smartphone en verwijder je sensor uit de lijst als deze daarin wordt vermeld.

Nu moet je je sensor opnieuw instellen, via een smartphone of computer. Gebruik bij het instellen het Polar-account dat je gebruikte voordat je ging resetten.