Nulstilling af sensoren

Hvis du oplever problemer med din Polar Verity Sense-sensor, kan du nulstille sensoren til fabriksindstillingerne. Bemærk, at hvis du nulstiller din sensor til fabriksindstillinger, tømmes din sensor for alle personlige data og indstillinger, og du skal opsætte den igen til personlig brug. Alle data, du har synkroniseret via din sensor til din Polar Flow-konto, er sikre.

Sådan nulstiller du din sensor til fabriksindstillinger

1. Gå til flow.polar.com/start, og download og installer Polar FlowSync-dataoverførselssoftwaren på din computer.
  2. Anbring sensoren i USB-adapteren med linsen opad, så kontakterne på sensoren og USB-adapteren mødes.

3. Åbn indstillinger i FlowSync.
  4. Tryk på knappen Factory Reset (Nulstilling til fabriksindstillinger).
  5. Hvis du bruger Polar Flow-appen til at synkronisere, skal du tjekke listen over parrede Bluetooth-enheder på din telefon og fjerne sensoren, hvis den er på listen.

Nu skal du opsætte din sensor igen, enten via din mobilenhed eller computer. Du skal bare huske at bruge den samme Polar-konto i den opsætning, du brugte inden nulstillingen.