Batteri

I slutningen af produktets levetid opfordrer Polar dig til at minimere mulige virkninger af affald på miljøet og din sundhed ved at følge lokale bestemmelser for bortskaffelse af affald og, hvor muligt, anvende separat indsamling af elektroniske enheder. Undlad at bortskaffe dette produkt som usorteret kommunalt affald.

Opladning af batteriet

Sørg for, at der ikke er noget fugt, støv eller snavs på opladekontakterne på Verity Sense og USB-opladningsadapteren, før du går i gang med at oplade. Tør forsigtigt evt. snavs eller fugt af. Oplad ikke sensoren, hvis den er våd.

Oplad ikke batteriet ved temperaturer under 0 °C eller over +40 °C, eller når USB-porten er våd.
Fastgør USB-opladningsadapteren til sensoren, inden du slutter adapteren til strømforsyningen.
Lad ikke USB-opladningsadapteren være tilsluttet strømforsyningen uden sensoren.

Verity Sense har sit eget genopladelige batteri. Brug den USB-opladningsadapter, der fulgte med uret, til at oplade det gennem USB-porten på din computer.

Du kan oplade batteriet via en stikkontakt. Når du oplader via en stikkontakt, skal du bruge en USB-strømadapter (følger ikke med uret). Hvis du bruger en USB-strømadapter, skal du sørge for, at adapteren er mærket med "output 5 V jævnstrøm", og at den forsyner mindst 500 mA. Brug kun en USB-strømadapter med en passende sikkerhedsgodkendelse (mærket med "LPS", "Begrænset strømforsyning", eller "UL listed" eller "CE").

Hvis du vil oplade via din computer, skal du bare slutte Verity Sense til din computer. Du kan også ved samme lejlighed synkronisere den med FlowSync.

1. Anbring sensoren i USB-adapteren med linsen opad, så kontakterne på sensoren og USB-adapteren mødes.

2. Slut USB-adapteren til en computers USB-port eller til en USB-strømadapter i en stikkontakt.

Hvis batteriet er helt tomt, kan det tage et par minutter, før opladningen starter.

Lad ikke batteriet være helt afladet i en længere tid, og lad det heller ikke være helt opladet hele tiden, da det muligvis kan påvirke batteriets levetid.