Sportprofiler i Polar Flow

Det finns 14 standardsportprofiler i din klocka. I Polar Flow-appen eller webbtjänsten kan du lägga till nya sportprofiler till din sportlista och redigera inställningar för respektive sportprofil. Din klocka kan innehålla upp till 20 sportprofiler. Om du har fler än 20 favoriter i Polar Flow-appen och webbtjänsten överförs de första 20 i listan till din klocka vid synkroniseringen.

Lägg till en sportprofil

I Polar Flow-mobilappen:

1. Gå till Sportprofiler.
  2. Klicka på plustecknet i det övre högra hörnet.
  3. Välj en sport från listan. Tryck på Klar på Android-appen. Sporten läggs till i din lista över sportprofiler.

I Polar Flow-webbtjänsten

1. Klicka på namn/profilbild i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på Lägg till sportprofil, och välj sporten från listan.
  4. Sportprofilen läggs till din sportlista.

Du kan ändra ordningen på dina sportprofiler genom att dra och släppa dem. Välj den sport du vill flytta och dra den till önskad plats i listan.

Du kan inte skapa nya sporter själv. Sportlistan styrs av Polar, eftersom varje sport har vissa standardinställningar och värden, som påverkar till exempel funktionerna kaloriberäkning, träningsbelastning och återhämtning.

Redigera en sportprofil

Du kan ange specifika inställningar för varje sportprofil. Du kan till exempel skapa skräddarsydda träningsvyer för varje sport du utför och välja vilka data du vill följa under dina träningspass. I supportdokumentet Hur kan jag redigera sportprofiler och träningsvyer i Polar Flow? (på engelska) finns detaljerad information om sportprofilinställningarna på din klocka.

I Polar Flow-mobilappen:

1. Gå till Sportprofiler.
  2. Välj en sport och tryck på Redigera.
  3. När du är klar trycker du på Klart. Kom ihåg att synka inställningarna med din klocka.

I Flow-webbtjänsten:

1. Klicka på namn/profilbild i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på Redigera under den sport du vill redigera.

Observera att inställningen Puls synlig för andra enheter är aktiverad för ett antal profiler för inomhussport, gruppsport och lagsport. Detta innebär att kompatibla enheter som använder trådlös Bluetooth Smart-teknik, t.ex. gymutrustning, kan detektera din puls. Du kan kontrollera vilka sportprofiler som har Bluetooth-sändning aktiverad som standard från Polars lista över sportprofiler. Du kan aktivera eller inaktivera Bluetooth-sändning från inställningarna för sportprofiler.