Glasovno vodenje

Funkcija Glasovno vodenje vam pomaga, da se osredotočite na trening, tako da vam neposredno v slušalkah predvaja relevantne podatke treninga. Tako vam med vadbo ni treba gledati na uro. Informacije, ki jih prejmete v zvočni obliki, zajemajo podrobnosti o krogu, spremembe srčnega utripa in navodila med fazami treninga. Če želite uporabljati funkcijo Glasovno vodenje, mora biti v vašem telefonu nameščena aplikacija Flow, telefon in ura pa morata biti seznanjena. Za navodila glejte razdelek Seznanjanje mobilne naprave z uro.

Glasovno vodenje lahko aktivirate v nastavitvah naprave, v kateri je nameščena aplikacija Flow. V aplikaciji Flow se pomaknite do možnosti Naprave in izberite Polar Ignite 3, če imate več kot eno napravo Polar. Pomaknite se navzdol do možnosti Glasovno vodenje, nato jo pritisnete, da se odpre in vklopi. Zatem izberite, katere vrste informacij naj zajema glasovno vodenje:

  • Izberite Navodila za trening, če želite prejemati navodila med fazami svojih ciljev treninga in dnevne predloge za trening.

  • Izberite Krogi, če želite poslušati podrobnosti o krogu, ko krog zabeležite sami oziroma ko se zabeleži samodejno glede na trajanje, razdaljo ali lokacijo.

  • Izberite Območja, če vas zanimajo spremembe srčnega utripa.

Upoštevajte, da boste ob informacijah, ki jih izberete med zgornjimi možnostmi, prejeli še zvočne povratne informacije,

  • ko začnete, začasno prekinete, nadaljujete ali ustavite vadbo in ko prejmete povzetek treninga.

  • sprotna povezava med telefonom in uro je prekinjena/vzpostavljena

  • baterija ure je skoraj prazna

Za več informacij glejte podporni dokument Glasovno vodenje v aplikaciji Polar Flow.