Telefon párosítása az órával

Mielőtt párosítani tudnád telefonodat az óráddal, be kell állítanod órádat a Polar Flow webszolgáltatásban vagy a Polar Flow mobilalkalmazásban az Óra beállítása című fejezetben leírtak szerint. Ha az órát telefon segítségével állítottad be, akkor az órád már párosítva van. Ha az órát számítógéppel állítottad be, és szeretnéd a Polar Flow alkalmazással használni azt, a következő módon párosítsd telefonoddal:

A telefon párosítása előtt:

 • töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ről.
 • győződj meg róla, hogy telefonodon be van kapcsolva a Bluetooth, és nincs bekapcsolva a repülőgép üzemmód.
 • Android felhasználók: győződj meg róla, hogy a tartózkodási hely engedélyezve van a Polar Flow alkalmazásban telefonod alkalmazás-beállításaiban.

Telefon párosítása:

 1. A mobileszközön nyisd meg a Polar Flow alkalmazást és jelentkezz be a Polar-fiókodba, amelyet az óra beállítása során hoztál létre.

  Android felhasználók: Ha több Polar Flow alkalmazással kompatibilis Polar-eszközt is használsz, akkor győződj meg róla, hogy a Vantage V3 eszközt választottad aktív eszközként a Polar Flow alkalmazásban. Így a Polar Flow alkalmazás felismeri, hogy a te órádhoz kell csatlakoznia. A Polar Flow alkalmazásban lépj az Eszközök menübe, és válaszd ki a Vantage V3 készüléket.

 2. Az órán nyomd le és tartsd lenyomva a VISSZA gombot idő üzemmódban VAGY lépj a Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Telefon párosítása menüpontba, és nyomd meg az OK gombot.
 3. Nyisd meg a Polar Flow alkalmazást, és tedd közel az órát a telefonodhoz, ekkor a következő jelenik meg az órádon:.
 4. Amikor a mobileszközön megjelenik a Bluetooth párosítási kérelem visszaigazoló üzenet, ellenőrizd, hogy a mobileszközön megjelenő kód megegyezik-e az óráján megjelenő kóddal.
 5. Fogadd el a Bluetooth párosítási kérelmet a mobileszközödön.
 6. Erősítsd meg a PIN-kódot az órádon az OK gomb lenyomásával.
 7. A párosítás befejezése után megjelenik a Párosítás kész üzenet.

Párosítás törlése

Egy telefonnal való párosítás törléséhez:

 1. Válaszd a Beállítások > Általános beállítások > Párosítás és szinkronizálás > Párosított eszközök menüpontot, majd nyomd meg az OK gombot.
 2. Válaszd ki a listából eltávolítani kívánt eszközt, majd nyomd meg az OK gombot.
 3. Megjelenik a Párosítás eltávolítása? üzenet. Az OK gomb megnyomásával hagyd jóvá a műveletet.
 4. A művelet lezárása után megjelenik a Párosítás eltávolítva üzenet.