Vejr

Visningen Vejr viser den aktuelle dags vejrudsigt for hver time, ligesom morgendagens 3 timers og den efterfølgende dags 6 timers vejrudsigt på dit håndled. De andre leverede vejroplysninger inkluderer vindhastighed, vindretning, luftfugtighed og chancen for regn.

Vejroplysninger kan kun findes i visningen Vejr. Fra urdisplayet stryges til venstre eller højre, indtil du finder den.

For at bruge vejrfunktionen skal du have Polar Flow-appen på din mobiltelefon, og dit ur skal være parret med den. Positionstjenester (iOS) eller Placeringsindstillinger (Android) skal også indstilles for at kunne modtage vejroplysninger.

Dagens vejrudsigt

Se den aktuelle dags vejrudsigt time for time. Tryk på displayet for at se mere detaljerede vejroplysninger, inklusive følgende:

• Lokation for vejrudsigt
  • Sidst opdateret
  • Opdater (vises, hvis vejroplysninger skal opdateres for eksempel fordi din placering har ændret sig, eller hvis den har været det et stykke tid, siden den sidst blev opdateret)
  • Nuværende temperatur
  • Føles som
  • Regn
  • Vindhastighed
  • Vindretning
  • Fugtighed
  • Vejrudsigt hver time

Bemærk, at vejrhistorik, der inkluderer oplysninger om, hvordan vejret var under træningspas, ikke er tilgængelig.

Morgendagens vejrudsigt

• Vejrudsigt lav/høj i en periode på 3 timer

Vejrudsigt for i overmorgen

• Vejrudsigt lav/høj i en periode på 6 timer