Udskiftelige urremme

Med de udskiftelige armbånd kan du gøre dit ur personligt, så det passer til enhver situation og stil, og så du kan have det på hele tiden og få mest muligt ud af aktivitetsmåling 24/7, stabil pulsmåling og registrering af søvn.

Vantage V3 er kompatibelt med normale urremme på 22 mm – adaptere er ikke nødvendige. Du kan vælge din foretrukne urrem fra Polars udvalg eller bruge en anden urrem, der bruger 22 mm fjederstænger.

Vi anbefaler, at du undgår metalremme, da den kan påvirke GPS-nøjagtigheden.

Sådan skifter du armbåndet

Det er nemt og hurtigt at skifte urremmen på dit ur.

1. For at tage en rem af skal du trække udløserpinden indad og trække remmen væk fra uret.
  2. For at fastgøre en rem skal du indsætte stiften (den modsatte side af udløserpinden) i stifthullet på uret.
  3. Træk udløserpinden indad, og niveller den anden ende af stiften med hullet på uret.
  4. Slip pinden for at låse remmen på plads.