Väder

Med klockans väderdisplay kan du se dagens timprognos på handleden, liksom 3-timmarsprognos för i morgon och 6-timmarsprognos för i övermorgon. Bland övrig väderinformation som visas ingår vindens hastighet och riktning, luftfuktigheten och risken för regn.

Väderinformationen finns enbart på klockans väderdisplay. Från klockfunktionen bläddrar du med knapparna UPP/NED tills du når den.

För att kunna använda väderfunktionen måste du ha Flow-appen på mobilen, och klockan måste vara parkopplad med den. Platstjänster (iOS) eller Platsuppgifter (Android) måste också vara på för att du ska kunna få väderinformation.

Prognos för idag

• Plats för prognosen
  • Senast uppdaterad
  • Uppdatera (visas om väderinfon behöver uppdateras, till exempel för att platsen har ändrats eller det var ett tag sen den uppdaterades)
  • Nuvarande temperatur
  • Känns som
  • Regn
  • Vindhastighet
  • Vindriktning
  • Luftfuktighet
  • Timprognos

Notera att väderhistorik eller information om hur vädret var under ett träningspass inte ingår.

Prognos för i morgon

• Högsta/lägsta prognosvärde för varje 3-timmarsperiod

Prognos för i övermorgon

• Prognos för högsta/lägsta temperatur för varje 6-timmarsperiod