Polar Vantage V2 brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken hjelper deg til å komme i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/vantage-v2.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Vantage V2!

Polar Vantage V2 er en premium multisportsklokke med all sportsekspertisen til Polar innebygd. Den er utstyrt med avansert pulsmåling fra håndleddet og GPS. Med Polar Vantage V2 kan du alltid følge med på treningsstatusen din, og det er lett å følge fremgangen du gjør. Verktøy for treningsbelastning og restitusjon lar deg optimalisere treningen og unngå overtrening. Test ytelse, og få personlig tilpassede puls-, kraft- og hastighetssoner ved hjelp av ytelsestester for løping og sykling. Multisportsklokken har lav vekt og er laget av førsteklasses materialer. Polar Vantage V2 leveres med essensielle smartklokkefunksjoner: musikkontroll, vær- og telefonvarsler.

Den unike restitusjonsløsningen Recovery Pro bidrar til å forhindre overtrening og skade. Den måler hvor restituert kroppen din er, og gir deg tilbakemelding på restitusjon og veiledning.

Nå din ideelle treningsmengde for å yte best ved hjelp av Training Load Pro, som gir deg en helhetlig oversikt over hvordan treningsøktene belaster de forskjellige systemene i kroppen og hvordan det påvirker hvordan du presterer.

Ytelsestest for løping hjelper deg til å følge med på framgang g tilpasse puls-, hastighet- og effektsoner.

Ytelsestest for sykling lar deg tilpasse effektsoner og oppdage din personlige funksjonelle terskeleffekt.

Med Restitusjonstest for ben finner du ut om benene dine er klare for trening med høy intensitet i løpet av noen få minutter uten behov for spesialutstyr – alt du trenger, er klokken.

Musikkontroll: Naviger i spillelister, og juster volum på klokken. Med Polar Vantage V2 kan du koble til musikkapper og kontrollere avspilling uten å måtte hente fram telefonen.

Med Hill Splitter får du statistikk på ytelse i mot- og nedoverbakker underveis i treningsøkten. Du får detaljerte opplysninger om høydeprofilen fra treningsøkten, og du kan sammenligne bakkestatistikk fra forskjellige treningsøkter. Hill Splitter™ bruker hastighet, distanse og høydedata til automatisk å gjenkjenne alle mot- og nedoverbakker. Den viser detaljerte opplysninger om ytelse, som distanse, hastighet, stigning og nedstigning, for alle gjenkjente bakker på ruten din.

Hold energinivået oppe gjennom hele treningsøkten ved hjelp av den nye FuelWise energipåfyllingsassistenten. FuelWise gir påminnelser om påfyll av energi og gjør det lettere å vedlikeholde tilstrekkelig energinivå under langøkter. Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt. Energibruken din deles opp i karbohydrater, proteiner og fett.

Hold deg på rett kurs med Polar Vantage V2 og Komoot. Når du tester grensene dine utenfor allfarvei, er det viktig å vite hvor man er. Importer ruter fra Polar Flow eller Komoot og følg ruteveiledning i sanntid på klokken. Når du importerer ruter direkte fra Komoot, får du detaljert ruteveiledning sving for sving.

Andre viktige funksjoner omfatter:

  • Avansert pulsmåling fra håndleddet med teknologien Precision Prime.
  • Detaljert værdata rett fra klokken. Få informasjon om gjeldende værforhold og en 2-dagers prognose på klokken.
  • Treningsveilederen FitSpark sørger for at du trener variert med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset restitusjonsnivået, treningshistorikken og dagsformen din.
  • Se hvor godt du restituerer i løpet av natten med Nightly Recharge™.
  • Få mer omfattende innsikt i intensiteten av løpeøktene dine med Effekt ved løping.
  • Med Svømmeberegninger-funksjonen registreres puls, svømmestil, distanse, tempo, takt og hviletider automatisk. Distanse og takt måles også ved svømming i åpent vann.
  • Vær tilkoblet med telefonvarsler fra telefonen din. Få varsler om innkommende anrop, meldinger, e-post, kalenderhendelser med mer.
  • Gjør løpe- og sykkelturene dine mer spennende med Strava Live-segmenter. Få varsler om segmenter i nærheten, se ytelsesdata i sanntid under et segment, og sjekk resultatene dine rett etter at du har fullført.
  • Polar Vantage V2 har støtte for over 130 forskjellige sporter. Via Polar Flow kan du legge til de sportsprofilene du bruker mest, på klokken.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom nye funksjoner og forbedringer.

Få fullt utbytte av Vantage V2

Du kan bruke klokken slik den leveres, men for å få hele Polar-opplevelsen, må du koble klokken til Polar Flow, vår kostnadsfrie app og nettjeneste.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din, og del prestasjonene med alle vennene dine. I Flow-appen kan du også se hvordan du har sovet og hvor aktiv du har vært i løpet av dagen.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap. For å hjelpe deg med langvarig oppfølging har vi samlet alle testdata på ett sted i Polar Flow-nettjenesten. På Tester-siden kan du se alle tester du har gjennomført, og sammenligne resultatene. Du kan se fremgang over tid, og det er enkelt å legge merke til endringer i ytelse.

Du finner alt dette på flow.polar.com.