Kelloasetukset

Näet kelloasetukset ja voit muuttaa niitä kohdassa Asetukset > Kelloasetukset.

Kelloasetuksissa on seuraavat toiminnot:

• Herätys
  • Kellotaulu
  • Aika
  • Päivämäärä
  • Viikon ensimmäinen päivä

Herätys

Valitse herätyksen toistoksi Pois, Kerran, Maanantai–perjantai tai Joka päivä. Jos valitset Kerran, Maanantai-perjantai tai Joka päivä, määritä myös herätysaika.

Kun herätys on päällä, ajannäyttötilassa näkyy kellokuvake.

Kellotaulu

Valitse Digitaalinen tai Analoginen. Valitse sitten tyyli. Kohdassa Digitaalinen on vaihtoehdot Symmetrinen, Minuutit keskellä, Sekunnit pienellä ja Sekunnit ympyrässä.

Symmetrinen

Minuutit keskellä

Sekunnit pienellä

Sekunnit ympyrässä

Kohdassa Analoginen on vaihtoehdot Klassinen, Art deco, Pallot ja Helminauha.

Klassinen

Art deco

Pallot

Helminauha

Voit myös valita kellotaulun väriteeman. Valittavissa olevat värit ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, violetti, vaaleanpunainen ja persikka.

Huomaa, ettei Digitaalinen Symmetrinen ‑vaihtoehdossa voi vaihtaa väriä.

Aika

Aseta ajan esitysmuoto: 24 h tai 12 h. Aseta sitten kellonaika.

Kun synkronoit kellon Flow-sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa, kellonaika päivitetään automaattisesti palvelusta.

Päivämäärä

Aseta päivämäärä. Määritä myös Päivämäärän esitystapa. Valittavissa on kk/pp/vvvv, pp/kk/vvvv, vvvv/kk/pp, pp-kk-vvvv, vvvv-kk-pp, pp.kk.vvvv ja vvvv.kk.pp.

Kun synkronoit kellon Flow-sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa, päivämäärä päivitetään automaattisesti palvelusta.

Viikon ensimmäinen päivä

Valitse viikon aloituspäivä. Valittavissa on maanantai, lauantai tai sunnuntai.

Kun synkronoit kellon Flow-sovelluksen ja -verkkopalvelun kanssa, viikon aloituspäivä päivitetään automaattisesti palvelusta.