Kellotaulun asetukset

Voit valita analogisen tai digitaalisen ajannäytön ja muokata kellotaulun tyyliä ja värejä Kohdassa Asetukset > Kellotaulu.

Valitse ensin Digitaalinen tai Analoginen. Valitse sitten tyyli.

Kohdassa Digitaalinen on vaihtoehdot Symmetrinen, Minuutit keskellä, Sekunnit pienellä ja Sekunnit ympyrässä.

Symmetrinen

Minuutit keskellä

Sekunnit pienellä

Sekunnit ympyrässä

Kohdassa Analoginen on vaihtoehdot Klassinen, Art deco, Pallot ja Helminauha.

Klassinen

Art deco

Pallot

Helminauha

Valitse kellotaulun väriteema. Valittavissa olevat värit ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, violetti, vaaleanpunainen ja persikka.

Huomaa, että Digitaalinen Symmetrinen ‑vaihtoehdossa ei voi vaihtaa väriä.