Kisavauhti

Kisavauhti-ominaisuus auttaa pitämään yllä tasaista vauhtia ja saavuttamaan tavoiteajan tietyllä matkalla. Määritä matkan tavoiteaika, kuten 45 minuuttia 10 km:n juoksumatkalle. Seuraa, kuinka paljon olet jäljessä tai edellä asettamaasi tavoitetta.

Kisavauhdin voi asettaa Vantagessa, tai voit määrittää kisavauhtitavoitteen myös Flow-verkkopalvelussa tai -sovelluksessa ja synkronoida sen kelloosi.

Jos olet aikatauluttanut kisavauhtitavoitteen jollekin päivälle, Vantage ehdottaa aloittamaan kisavauhtitreenin, kun siirryt treenin aloitustilaan kyseisenä päivänä.

Kisavauhtitavoitteen luominen Vantagessa

Voit luoda kisavauhtitavoitteen pikavalikon treenin aloitustilassa.

1. Siirry treenin aloitustilaan pitämällä OK-painiketta painettuna ajannäyttötilassa tai siirry päävalikkoon painamalla TAKAISIN-painiketta ja valitse Aloita treeni.
  2. Siirry pikavalikkoon treenin aloitustilassa painamalla VALO-painiketta.
  3. Valitse luettelosta Kisavauhti ja aseta matka ja kesto. Vahvista painamalla OK-painiketta. Kello näyttää vaaditun vauhdin/nopeuden tavoiteajan saavuttamiseksi ja palaa sitten treenin aloitustilaan, jossa voit aloittaa treenin.