Suosikit

Voit tallentaa ja hallita suosikkitreenitavoitteitasi Flow-verkkopalvelussa ja -mobiilipalvelussa kohdassa Suosikit. Voit käyttää suosikkejasi aikataulutettuna tavoitteena kellossa. Katso lisätietoja kohdasta Harjoittelun suunnitteleminen Flow-verkkopalvelussa.

Näet kellossa suosikkien enimmäismäärän. Flow-verkkopalvelussa suosikkien määrää ei ole rajoitettu. Jos sinulla on yli 20 suosikkia Flow-verkkopalvelussa, luettelon ensimmäiset 20 siirretään kelloon synkronoinnin yhteydessä. Voit muuttaa suosikkien järjestystä vetämällä ja pudottamalla. Valitse siirrettävä suosikki ja vedä se haluamaasi kohtaan luettelossa.

Treenitavoitteen lisääminen Suosikkeihin:

1. Luo treenitavoite.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

tai

1. Avaa luomasi tavoite Päiväkirjastasi.
  2. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa olevaa suosikkikuvaketta .
  3. Tavoite lisätään suosikkeihin.

Suosikin muokkaaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkitreenitavoitteesi näytetään.
  2. Napsauta muokattavaa suosikkia ja sitten Muokkaa.
  3. Voit vaihtaa lajia ja tavoitteen nimeä, lisätä muistiinpanoja sekä muuttaa tavoitteen treenitietoja. Katso lisätietoja kohdasta Harjoittelun suunnitteleminen. Kun olet tehnyt kaikki tarvittavat muutokset, napsauta Päivitä muutokset.

Suosikin poistaminen

1. Napsauta oikeassa yläkulmassa nimesi vieressä olevaa suosikkikuvaketta . Kaikki suosikkitreenitavoitteesi näytetään.
  2. Poista tavoite suosikkiluettelosta napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa poistettavan treenitavoitteen poistokuvaketta.