Strømsparingsinnstillinger

Strømsparingsinnstillingene lar deg utvide treningstiden ved å endre GPS -registreringsfrekvens, slå av pulsmåling fra håndleddet og bruke skjermspareren. Med disse innstillingene kan du optimalisere batteribruk og få mer treningstid for ekstra lange treningsøkter eller hvis batteriet er i ferd med å gå tom for strøm.

Strømsparingsinnstillingene finner du i hurtigmenyen. Du kan få tilgang til hurtigmenyen med LYS-knappen i førtreningsmodus, under en økt når den er midlertidig stanset og under overgangsmodus i multisportøkter.

Etter å ha angitt en strømsparingsinnstilling får du se effekten i beregnet tid i førtreningsmodus. Vær oppmerksom på at strømsparingsinnstillingene angis for hver økt separat. Innstillingene lagres ikke.

Vær oppmerksom på at temperaturen påvirker beregnet treningstid. Når du trener i kalde omgivelser, kan den faktiske treningstiden være kortere enn det som blir indikert når du starter treningsøkten.

GPS-registreringsfrekvens

Angi GPS-registreringsfrekvensen til et mindre hyppig intervall (1 eller 2 minutter). Praktisk for ultralange treningsøkter når batterikapasitet er viktig.

Merk at ved å endre GPS-registreringsfrekvens til et lavere frekvensintervall kan du redusere presisjonen til andre målinger, som hastighet/tempo og distanse avhengig av hvilken sportsprofil og sensor som er i bruk.

Pulsmåling fra håndleddet

Slå av pulsmåling fra håndleddet. Slå den av for å spare batteri når du ikke trenger pulsdata. Når du bruker pulsmåler med bryststropp, er standarden at pulsmåling fra håndleddet blir slått av.

Skjermbeskytter

Slå på skjermbeskytter i treningsøkter hvor du ikke trenger å vise treningsdata hele tiden.

Når du har slått på skjermbeskytteren, vises bare klokken på skjermen. Trykk på en hvilken som helst knapp, for å gå ut av skjermbeskytteren og vise treningsdata. Skjermbeskytteren slår seg på igjen etter åtte sekunder.