Polar Vantage M2 brukerhåndbok

Denne brukerhåndboken hjelper deg til å komme i gang med den nye klokken din. Du kan se videoveiledninger og vanlige spørsmål på support.polar.com/en/vantage-m2.

Innledning

Gratulerer med din nye Polar Vantage M2!

Polar Vantage M2 er en alt-i-ett multisportklokke utstyrt med avansert pulsmåling fra håndleddet og GPS. Klokken er full av verktøy som hjelper deg til å slå rekorder og nå mål:

 • Nå din ideelle treningsmengde for å yte ditt beste ved hjelp av Training Load Pro.
 • Hold energinivået oppe gjennom hele treningsøkten ved hjelp av den nye FuelWise energipåfyllingsassistenten. FuelWise gir påminnelser om påfyll av energi og gjør det lettere å vedlikeholde tilstrekkelig energinivå under langøkter.
 • Se hvordan kroppen din benytter seg av forskjellige energikilder under en treningsøkt. Energibruken din deles opp i karbohydrater, proteiner og fett.
 • Følg med på løpefremgangen din med avanserte løpefunksjoner, for eksempel Running Index og løpeprogrammer.
 • Via Polar Flow kan du legge til de treningsprofilene du bruker mest, på klokken din. Polar Vantage M2 har støtte for over 130 forskjellige sporter. Du kan justere innstillinger for hver sport.
 • Funksjonen for kontinuerlig pulsmåling måler pulsen din hele døgnet. Sammen med 24/7 aktivitetsmåling gir denne funksjonen deg en fullstendig oversikt over all den daglige aktiviteten din.
 • Nightly Recharge™ er en nattlig restitusjonsmåling som viser hvor godt du henter deg inn etter dagens krav. Den nye søvnregistreringen Sleep Plus Stages™ overvåker søvnstadiene dine (REM, lett og dyp søvn) og gir deg tilbakemelding på søvnen din, samt en helhetlig søvnvurdering.
 • Treningsveilederen FitSpark sørger for at du trener variert med ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset restitusjonsnivået, treningshistorikken og dagsformen din.

 • Klokken hjelper deg med å slappe av og redusere stress med Serene™ veiledede pusteøvelser.
 • I pulssensormodus kan du enkelt gjøre Polar Vantage M2 om til en pulssensor og sende pulsen din til andre Bluetooth-enheter, som treningsapper, treningsapparater eller sykkelcomputere. Du kan også bruke Vantage M2 under Polar Club-gruppetimer for å sende pulsen din til Polar Club-systemet.
 • Polar Vantage M2 leveres med essensielle smartklokkefunksjoner: musikkontroll, vær og telefonvarsler.
 • Den kompakte og lette utformingen gjør Vantage M2 til en ideell treningspartner. De utskiftbare reimene gjør det enkelt å tilpasse klokken alt etter situasjonen du befinner deg i og dagens humør og stil.

Vi utvikler kontinuerlig produktene våre for å skape en bedre brukeropplevelse. For å holde klokken oppdatert og oppnå best mulig ytelse må du alltid sørge for å oppdatere programvaren når en ny versjon er tilgjengelig. Programvareoppdateringene forbedrer funksjonaliteten til klokken gjennom forbedringer.

Få fullt utbytte av Vantage M2

Koble deg til Polars økosystem, slik at du får mest mulig ut av klokken.

Polar Flow-appen

Last ned Polar Flow-appen fra App Store® eller Google PlayTM. Synkroniser klokken din med Flow-appen etter trening, og få en umiddelbar oversikt over og tilbakemelding på treningsresultatene og ytelsen din. I Flow-appen kan du også se hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, hvordan kroppen din har restituert seg fra trening og stress i løpet av natten, og hvor godt du har sovet. Basert på den automatiske nattlige Nightly Recharge-målingen og andre parametere vi har målt hos deg, får du personlig tilpassede tips i Flow-appen om trening, og tips om søvn og regulering av energinivået ditt de dagene det virkelig butter imot.

Polar Flow-nettjenesten

Synkroniser treningsdataene dine med Polar Flow-nettjenesten ved hjelp av FlowSync-programvare på datamaskinen din eller via Flow-appen. I nettjenesten kan du planlegge treningen, følge med på prestasjonene dine, få veiledning og se en detaljert analyse av treningsresultater, aktivitet og søvn. Fortell vennene dine om fremgangen din, finn treningskompiser og få motivasjon fra ditt sosiale treningsfellesskap.

Du finner alt dette på flow.polar.com.