I Favoritter kan du lagre og styre favorittreningsmålene dine i Flow-nettjenesten og på Flow-appen. Du kan bruke favorittene dine som planlagte treningsmål på klokken. Du finner mer informasjon under Planlegg treningen din i Flow-nettjenesten.

Du kan se maksimalt antall på klokken. Det finnes ingen begrensninger på antall Favoritter i Flow-nettjenesten. Hvis du har mer enn 20 favoritter i Flow-nettjenesten, vil de første 20 i listen overføres til klokken din når du synkroniserer. Du kan endre rekkefølgen på favorittene ved å dra og slippe dem. Velg favoritten du vil flytte, og dra den inn i den ønskede plassen på listen.

Legg til et treningsmål i Favoritter:

1. Opprett et treningsmål.
  2. Klikk på Favoritter-ikonet nederst til høyre på siden.
  3. Målet er lagt til i favorittene dine.

eller

1. Åpne et eksisterende mål du allerede har opprettet i Dagbok.
  2. Klikk på Favoritter-ikonet nederst til høyre på siden.
  3. Målet er lagt til i favorittene dine.

Rediger en favoritt

1. Klikk på Favoritter-ikonet øverst til høyre ved siden av navnet ditt. Alle favorittreningsmålene dine vises.
  2. Klikk på favoritten du vil redigere, og deretter på Rediger.
  3. Du kan endre sport, målnavn og legge til merknader, samt endre treningsopplysningene om målet. (Du finner mer informasjon i kapittelet om å planlegge trening.) Når du har gjort alle endringene, klikker du på Oppdater endringene.

Fjern en favoritt

1. Klikk på Favoritter-ikonet øverst til høyre ved siden av navnet ditt. Alle favorittreningsmålene dine vises.
  2. Klikk på Slett-ikonet øverst til høyre på treningsmålet for å fjerne det fra listen over favoritter.