Gebruiksaanwijzing Polar Vantage M2

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe horloge. Op support.polar.com/en/vantage-m2 vind je videotutorials en veelgestelde vragen.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Vantage M2!

De Polar Vantage M2 is een alles-in-één multisporthorloge met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en GPS. Het horloge is uitgerust met tal van functies om je te helpen je records te verbreken en je doelen te bereiken.

 • Bereik de ideale hoeveelheid training om optimaal te presteren met Training Load Pro.
 • Blijf energiek tijdens je trainingssessie met de nieuwe FuelWise™ slimme energie-assistent. FuelWise™ herinnert je eraan om energie bij te tanken en helpt je je optimale energieniveau te behouden tijdens je lange trainingssessies.
 • Bekijk hoe je lichaam verschillende energiebronnen gebruikt tijdens een trainingssessie. Je energieverbruik wordt opgesplitst in koolhydraten, eiwitten en vetten.
 • Volg je voortgang met de geavanceerde hardloopfuncties, zoals Running Index en Running Program.
 • Voeg in Polar Flow je favoriete sporten toe aan je sporthorloge. De Polar Vantage M2 ondersteunt meer dan 130 verschillende sporten. Je kunt voor elke sport de instellingen aanpassen.
 • De functie Continue hartslagmeting meet je hartslag 24 uur per dag. In combinatie met 24/7 activiteitsmeting krijg je een compleet overzicht van je dagelijkse activiteit.
 • Nightly Recharge™ is een meting van je herstel 's nachts die laat zien hoe goed je herstelt van de belasting van de voorafgaande dag. De nieuwe Sleep Plus Stages™ slaapregistratie registreert je slaapfasen (REM, lichte en diepe slaap) en geeft je feedback over je slaap en een numerieke slaapscore.
 • De FitSpark™ trainingsbegeleiding zorgt ervoor dat je voorbereid bent als je de paden op wilt gaan met kant-en-klare dagelijkse workouts die passen bij je herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis.

 • Het horloge helpt je ontspannen en stress te verminderen met de Serene™ geleide ademoefening.
 • In de hartslagsensormodus kun je je Polar Vantage M2 gemakkelijk als hartslagsensor gebruiken en je hartslag verzenden naar andere Bluetooth-apparaten zoals trainingsapps, fitnessapparaten of fietscomputers. Je kunt je Vantage M2 ook tijdens Polar Club lessen gebruiken om je hartslag te verzenden naar het Polar Club systeem.

 • De Polar Vantage M2 bevat essentiële slimme horlogefuncties: muziekbediening, weer- en smartphonemeldingen.
 • Dankzij het compacte en lichtgewicht ontwerp is de Vantage M2 je ideale trainingspartner. Met de verwisselbare polsbanden kun je het horloge aanpassen aan elke situatie en stijl.

We zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen voor een nog betere gebruikerservaring. Werk de firmware van je horloge bij zodra er een nieuwe versie beschikbaar is om je horloge up-to-date te houden en optimaal te laten werken. De firmware-updates verbeteren de functionaliteit van je horloge.

Je Vantage M2 optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je horloge.

Polar Flow app

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je horloge na de training met de Polar Flow app en je krijgt direct een overzicht van en feedback over je trainingsresultaten en je prestaties. In de Polar Flow app kun je ook zien hoe actief je overdag bent geweest, hoe je lichaam gedurende de nacht is hersteld van je training en van stress, en hoe goed je hebt geslapen. Op basis van de Nightly Recharge automatische nachtmeting en andere parameters krijg je gepersonaliseerde tips in de Polar Flow app over beweging, slaap en het herstellen van je energieniveaus op zwaardere dagen.

Polar Flow webservice

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunity's.

Dit vind je allemaal op flow.polar.com.