Løbstempo

Funktionen Løbstempo hjælper dig med at bevare et stabilt tempo og opnå din mål-tid for en angivet distance. Angiv en måltid for distancen – f.eks. 45 minutter for en løbetur på 10 km, og se, hvor langt bagud eller foran du er sammenlignet med det forudindstillede mål.

Løbstempo kan indstilles på dit Vantage, og du kan også indstille et løbstempomål i Flow-webtjenesten eller -appen og synkronisere det til dit ur.

Hvis du har et planlagt løbstempomål for den dag, foreslår Vantage, at du starter det, når førtræningsvisningen begynder.

Sæt et løbstempo-mål på dit Vantage

Du kan vælge et løbstempomål i førtræningsvisningen i hurtigmenuen.

1. Gå ind i førtræningsvisning ved at trykke på og holde OK nede i tidsvisning eller trykke på TILBAGE for at gå til hovedmenuen og vælge Start træning.
  2. I førtræningsvisningen skal du trykke på LYS-knappen for at gå til hurtigmenuen.
  3. Vælg Løbstempo fra listen, og indstil distancen og varigheden. Tryk på OK for at bekræfte. Uret viser det tempo eller den hastighed, du skal holde for at nå din mål-tid, hvorefter det vender tilbage til førtræningsvisning, hvor du kan starte træningspasset.