Parkoppla en telefon med din klocka

Innan du kan parkoppla en telefon med din klocka måste du konfigurera din klocka i Polar Flow-webbtjänsten eller med Polar Flow-mobilappen enligt beskrivningen i kapitel Ställ in din klocka. Om du gjorde inställningen för din klocka med en telefon har din klocka redan parkopplats. Om du gjorde installationen med en dator och vill använda din klocka med Polar Flow-appen, ska din klocka och telefonen parkopplas på följande sätt:

Innan du parkopplar en telefon:

• Ladda ner Flow-appen från App Store eller Google Play.
  • Se till att din telefon har Bluetooth aktiverat och att flygplansläge inte är aktiverat.
  • Android-användare: Kontrollera att platsen är aktiverad för Polar Flow-appen i telefonens appinställningar.

Så här parkopplar du en telefon:

1. I din telefon öppnar du Flow-appen och loggar in med ditt Polar-konto, som du skapade när du installerade din klocka.

Android-användare: Om du har flera Flow-appkompatibla Polar-enheter som används ska du kontrollera att du har valt Polar Unite som den aktiva enheten i Flow-appen. Flow-appen vet då att den ska ansluta till din klocka. I Flow-appen, gå till Enheter och välj Polar Unite.

2. I din klocka, tryck på och håll in TILLBAKA i klockfunktionen ELLER gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Para och synka telefonen och tryck på displayen.
  3. Öppna Flow-appen och håll din klocka intill telefonen visas på din klocka.
  4. När bekräftelsemeddelandet Begäran om Bluetooth-parkoppling visas i din telefon ska du kontrollera att koden som visas i din telefon överensstämmer med koden i din klocka.
  5. Godkänn begäran om Bluetooth-parkoppling i din telefon.
  6. Bekräfta PIN-koden på din klocka.
  7. Ihopparning färdig visas när parkopplingen är slutförd.

Radera en parkoppling

Så här raderar du en parkoppling med en telefon:

1. Gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Parade enheter och tryck på displayen.
  2. Välj den enhet du vill ta bort genom att klicka på dess namn på displayen.
  3. Ta bort parning? visas. Bekräfta genom att trycka på displayen.
  4. Parning borttagen visas när du är klar.