Polar Unite ‑käyttöohje

Tutustu uuteen kelloosi tämän käyttöohjeen avulla. Opetusvideoita ja usein kysyttyjä kysymyksiä on osoitteessa support.polar.com/fi/unite.

Esittely

Onnittelut Polar Uniten valinnasta!

Polar Unite ‑fitnesskello auttaa sinua löytämään tasapainon treenin, palautumisen ja muun arjen välillä. Polar Unite motivoi treenaamaan säännöllisesti ja tekee hyvässä kunnossa pysymisestä ja terveellisten elämäntapojen ylläpitämisestä luonnollisen osan arkeasi älykkäillä ominaisuuksillaan. Siinä on edistyksellinen rannesykkeenmittaus. Sleep Plus Stages™ ‑unen seuranta tarkkailee univaiheitasi (REM-uni, kevyt uni ja syvä uni) ja antaa unipalautetta sekä numeerisen unituloksen. Nightly Recharge™ mittaa palautumisesi joka yö, ja FitSpark™-treeniopas antaa henkilökohtaista, valmiustasoosi perustuvaa treeniopastusta. Polar Unite auttaa sinua rentoutumaan ja lievittämään stressiä ohjattujen Serene™-hengitysharjoitusten avulla, ja voit käyttää GPS-paikannusta yhdistämällä Polar Uniten puhelimeesi. Personoi Polar Unite vaihtamalla rannekkeita ja kellotaulun väriteemoja. Voit myös ilmoittaa Unitella sykkeesi Polar Club ‑järjestelmälle, kun käyt Polar Club ‑tunneilla.

Sleep Plus Stages seuraa automaattisesti unesi määrää ja laatua, ja näyttää, kuinka kauan eri univaiheet kestivät. Se kokoaa uniaikasi ja unen laadusta kertovat tekijät yhdellä silmäyksellä tarkasteltavaksi unitulokseksi. Unitulos kuvaa sitä, miten hyvin nukuit verrattuna unitieteen tämänhetkisen tiedon mukaisiin hyvän yöunen indikaattoreihin. Kun vertaat unituloksen eri tekijöitä omaan tasoosi, voit havaita, mitkä päivittäisen rutiinisi tekijät voivat vaikuttaa uneesi ja edellyttää muutoksia.

Nightly Recharge™ on yön aikana tehtävä palautumisen mittaus, joka kertoo, kuinka hyvin olet palautunut päivän haasteista. Nightly Recharge ‑tila perustuu kahteen tietoon: kuinka hyvin nukuit (unen tila) ja kuinka hyvin autonominen hermostosi rauhoittui unen ensimmäisten tuntien aikana (ANS-tila). Molemmat osatekijät saadaan vertaamalla edellistä yötä edellisten 28 yön keskiarvoon perustuvaan omaan tasoosi. Kello mittaa automaattisesti unen tilan ja ANS-tilan yön aikana. Mitattujen tietojen pohjalta saat Polar Flow -sovelluksessa henkilökohtaisia päivittäisiä liikunta- ja univinkkejä sekä energiatasojen säätelyvinkkejä erityisen rankkoina päivinä.

FitSpark™-treeniopas tarjoaa päivittäin treeniohjelmia suoraan kelloosi. Treenit on laadittu vastaamaan kuntotasoasi, treenihistoriaasi sekä palautumis- ja valmiustasoasi edellisen yön Nightly Recharge ‑tilan pohjalta. FitSpark ehdottaa päivittäin 2–4 eri treenivaihtoehtoa: yksi treeneistä sopii sinulle parhaiten ja loput 1–3 ovat vaihtoehtoisia. Erilaisia treenejä on yhteensä 19, ja saat niistä enintään neljä ehdotusta päivässä. Ehdotuksissa on treenejä kardio-, voima- ja huoltava-treenikategorioista.

Serene™-hengitysharjoitus on stressinhallintatyökalu, jonka avulla voit rentouttaa kehoasi ja rauhoittaa mieltäsi. Se ohjaa sinua hitaaseen palleahengitykseen, jolla on osoitettu olevan myönteisiä terveysvaikutuksia. Hengitysharjoituksen aikana kello antaa palautetta hengityksesi ja sykevälisi välisestä tasapainosta. Se seuraa aikaa, jonka vietät eri tyyneysvyöhykkeillä, eli aikaa, jolloin hidas hengitys on onnistunut mukauttamaan sydämesi sykkeen hengityksesi rytmiin.

Vaihdettavien rannekkeiden avulla voit mukauttaa kellon tyyliisi tilanteessa kuin tilanteessa.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan käyttäjäkokemusta kehittämällä tuotteitamme edelleen. Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa tuomalla siihen parannuksia.

Hyödynnä Polar Unite kokonaisuudessaan

Voit käyttää kelloasi heti pakkauksesta otettuna. Täyden Polar-kokemuksen saat kuitenkin yhdistämällä kellon Polar Flow ‑sovellukseen ja -verkkopalveluun.

Hanki Polar Flow ‑sovellus App Store®- tai Google PlayTM ‑kaupasta. Synkronoi kello ja Flow-sovellus treenin jälkeen, niin saat välittömästi yhteenvedon ja palautetta treenituloksestasi ja suorituksestasi. Voit myös jakaa saavutuksesi ystävillesi. Flow-sovelluksesta näet myös, miten olet nukkunut ja miten aktiivinen olet ollut päivän aikana.

Polar Flow -verkkopalvelu

Synkronoi harjoitustiedot Polar Flow ‑verkkopalveluun tietokoneen FlowSync-ohjelman tai Polar Flow ‑sovelluksen avulla. Verkkopalvelussa voit suunnitella treenejä, seurata saavutuksiasi, saat ohjeita ja näet yksityiskohtaiset tiedot treenituloksistasi, aktiivisuudestasi ja nukkumisestasi. Kerro ystävillesi saavutuksistasi, etsi muita ahkeria liikkujia ja hae lisämotivaatiota sosiaalisista treeniyhteisöistä.

Kaikki tämä on osoitteessa flow.polar.com.