Laiteohjelmiston päivittäminen

Muista päivittää kellon laiteohjelmisto aina, kun uusi versio on saatavilla, jotta kellosi pysyy ajan tasalla ja saat siitä kaiken irti. Laiteohjelmistopäivitykset parantavat kellon toimintaa.

Laiteohjelmistopäivitys ei aiheuta tietojen menetystä. Kellossa olevat tiedot synkronoidaan Flow-verkkopalveluun ennen laiteohjelmiston päivittämistä.

Puhelimella tai tabletilla

Voit päivittää laiteohjelmiston puhelimen kautta, jos käytät Polar Flow -mobiilisovellusta treeni- ja aktiivisuustietojen synkronointiin. Sovellus kertoo, onko päivitys saatavana, ja opastaa sen asennuksessa. Kello kannattaa liittää virtalähteeseen ennen päivityksen aloittamista, jotta päivityksen asennus sujuu ongelmitta.

Laiteohjelmistopäivityksen langaton asennus kestää yhteysnopeudesta riippuen noin 20 minuuttia.

Tietokoneen kautta

FlowSync ilmoittaa uusista laiteohjelmistopäivityksistä, kun kello liitetään tietokoneeseen. Laiteohjelmistopäivitykset ladataan FlowSync-ohjelmanavulla.

Päivitä laiteohjelmisto seuraavasti:

  1. Kytke kellosi tietokoneeseen pakkauksessa toimitetulla USB-lataussovittimella. Kohdista USB-lataussovittimen liitäntänastat kellon nastojen kanssa ja napsauta sovitin paikoilleen. Varmista myös, että liität USB-lataussovittimen oikein päin. Polar Uniten USB-lataussovittimen neljän liitäntänastan on oltava tietokoneen USB-portin tai USB-laturin neljää liitäntänastaa vasten.

  2. FlowSync alkaa synkronoida tietoja.
  3. Synkronoinnin jälkeen saat kehotuksen päivittää laiteohjelmisto.
  4. Valitse Kyllä. Uusi laiteohjelmisto asennetaan (asennus voi kestää jopa 10 minuuttia), ja kello käynnistyy uudelleen. Odota, että laiteohjelmistopäivitys on valmis, ennen kuin irrotat kellon tietokoneesta.