Spletna storitev Polar Flow

Spletna storitev Polar Flow vam omogoča podrobno načrtovanje in analizo vašega treninga ter prinaša podatke o vaši zmogljivosti. Dodajte športni profil in uredite nastavitve ter tako prilagodite svojo uro, da bo povsem ustrezala vašim trening potrebam. Skupnost Flow vam omogoča, da vrhunce svojega treninga delite s prijatelji. Prijavite se v skupinske vadbe in si zagotovite personaliziran program treninga za tekaški dogodek.

Spletna storitev Polar Flow vam kaže tudi odstotek vašega doseženega dnevnega cilja aktivnosti in podrobnosti vaše aktivnosti ter vam pomaga razumeti, kako vaše dnevne navade in odločitve vplivajo na vaše dobro počutje.

Svojo uro lahko nastavite s pomočjo računalnika, in sicer na spletni strani flow.polar.com/start. Tam bodo na voljo navodila za prenos in namestitev programske opreme FlowSync za sinhronizacijo podatkov med vašo uro in spletno storitvijo ter za ustvarjanje uporabniškega računa za spletno storitev. Če sta nastavitev opravili z mobilno napravo in aplikacijo Flow, se lahko v spletno storitev Flow prijavite s svojimi poverilnicami, ki ste jih ustvarili med nastavitvijo.

Dnevnik

V razdelku Diary (Dnevnik) lahko spremljate dnevno aktivnost, spanec, načrtovane treninge (cilje treninga) in pregledujete pretekle rezultate treningov.

Poročila

V razdelku Reports (Poročila) lahko spremljate svoj napredek.

Poročila o treningu so priročno orodje za spremljanje napredka pri treningu skozi daljša časovna obdobja. V tedenskih, mesečnih in letnih poročilih lahko izberete šport, ki je predmet poročila. Pri obdobju po meri pa lahko izbirate tako obdobje kot šport. Na spustnem seznamu izberite časovno obdobje in šport za poročanje ter pritisnite na ikono s kolescem, da bi izbrali datum, ki ga želite prikazati v grafu poročila.

S pomočjo poročil o aktivnosti lahko spremljate dolgoročne trende svoje dnevne aktivnosti. Ogledate si lahko dnevno, tedensko ali mesečno poročilo. V poročilu o aktivnosti si lahko ogledate tudi najboljše dni glede dnevne aktivnosti, korakov, kalorij in spanca v izbranem obdobju.

Programi

Program teka Polar je prilagojen vašemu cilju na podlagi območij srčnega utripa Polar. Hkrati upošteva tudi vaše lastnosti in športno ozadje. Program je inteligenten in se prilagaja vašemu napredku. Na voljo so programi teka Polar za 5-kilometrski tek, 10-kilometrski tek, polmaraton in maraton. Programi obsegajo od dve do pet tekaških vaj na teden, odvisno od programa. Ne bi moglo biti bolj preprosto!

Za podporo in več informacij o uporabi spletne storitve Flow obiščite support.polar.com/en/support/flow.