Posodobitev vdelane programske opreme

Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme se izvajajo, da bi izboljšale delovanje vaše ure.

Če posodobite vdelano programsko opremo, ne boste izgubili nobenih podatkov. Pred začetkom posodobitve se podatki iz ure sinhronizirajo v spletno storitev Flow.

Z mobilnim telefonom ali tabličnim računalnikom

Vdelano programsko opremo lahko posodobite z mobilnim telefonom, če za sinhronizacijo podatkov o vadbi in aktivnosti uporabljate mobilno aplikacijo Polar Flow. Aplikacija vas obvesti, če je na voljo posodobitev in vas nato vodi skozi postopek posodobitve. Pred začetkom posodobitve je uro priporočeno vključiti v napajanje, s čimer zagotovite brezhiben postopek posodobitve.

Brezžično posodabljanje vdelane programske opreme lahko traja do 20 minut, odvisno od povezave.

Prek računalnika

Vsakič, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme (firmware), vas bo FlowSync o tem obvestil, ko boste uro povezali s svojim računalnikom. Posodobitve za vdelano programsko opremo (firmware) se prenesejo prek FlowSync.

Za posodobitev vdelane programske opreme (firmware):

  1. priključite uro v svoj računalnik s priloženim polnilnim priključkom USB. Nožice polnilnega priključka USB poravnajte z nožicami na uri in priključek potisnite na njegovo mesto. Poskrbite, da bo polnilni priključek USB pravilno priključen, kar pomeni, da morajo biti štiri nožice na polnilnem priključku ure Polar Unite obrnjeni proti USB-vhodu na vašem računalniku ali USB-polnilniku.

  2. FlowSync začne sinhronizirati vaše podatke.
  3. Po sinhronizaciji vas bo program prosil za posodobitev vdelane programske opreme (firmware).
  4. Izberite Yes (Da). Nova vdelana programska oprema je nameščena (to lahko traja do 10 minut) in ura se ponovno zažene. Preden uro odklopite iz računalnika, počakajte, da se posodobitev vdelane programske opreme zaključi.