Snelinstellingen

Menu Snelinstellingen

Veeg in de tijdweergave vanaf de bovenkant van het display omlaag om het menu Snelinstellingen te openen. Veeg naar links of naar rechts om een functie te kiezen:

Tik om de functies aan te passen die je wilt zien in het menu Snelinstellingen. Kies uit Schermvergrendeling, Alarm, Afteltimer, Niet storen en Vliegmodus.

  • Schermvergrendeling: Tik op het pictogram Schermvergrendeling om de schermvergrendeling in te schakelen. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om het scherm weer te ontgrendelen.
  • Alarm: Stel alarm herhalen in: Uit, Eenmaal, Maandag tot vrijdag of Dagelijks. Als je Eenmaal, Maandag tot vrijdag of Dagelijks kiest, stel dan ook de tijd in voor het alarm.
  • Afteltimer: veeg omhoog of omlaag om de afteltijd in te stellen. Tik op het groene vinkje om te bevestigen en de afteltimer te starten.
  • Niet storen: Tik op het pictogram Niet storen om deze functie in te schakelen. Tik opnieuw om de functie weer uit te schakelen. Als Niet storen is ingeschakeld, ontvang je geen meldingen of waarschuwingen bij inkomende gesprekken. De functie Verlichting inschakelen is ook uitgeschakeld.
  • Vliegmodus: Tik op het pictogram Vliegmodus om deze functie in te schakelen. Tik opnieuw om de functie weer uit te schakelen. De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf je horloge af. Je kunt je horloge wel gebruiken, maar je kunt je gegevens niet synchroniseren met de Polar Flow mobiele app of het horloge gebruiken in combinatie met draadloze accessoires.

Het pictogram Batterijstatus laat zien hoe vol de batterij is.

Tijdens de training

  • Verlichting: Tik op het pictogram Verlichting om Altijd aan of Automatisch te kiezen. Als je Altijd aan selecteert, blijft het display gedurende je hele trainingssessie verlicht. Na je trainingssessie keert de verlichtingsinstelling terug naar de automatische modus. Let op: met de instelling Altijd aan raakt je batterij veel sneller leeg dan met de standaardinstelling.
  • Schermvergrendeling: Tik op het pictogram Schermvergrendeling om de schermvergrendeling in te schakelen. Houd de knop 2 seconden ingedrukt om het scherm weer te ontgrendelen.