Edzés összegzése

Edzés után

Közvetlenül az edzés befejezése után az óra összegzést jelenít meg az edzésszakaszról. A Polar Flow alkalmazásban vagy a Polar Flow webszolgáltatáson részletesebb, illusztrált elemzést is megtekinthetsz.

Az összegzésben szereplő információk a sportprofiltól és az összegyűjtött adatoktól függenek. Az edzés összegzése például tartalmazhatja az alábbi adatokat:

A kezdés napja és ideje

Az edzésszakasz időtartama

Az edzésszakasz során megtett táv

Heart rate (Pulzus)

Az edzésszakasz során mért átlagos és a maximális pulzus.

Az edzésszakasz során tapasztalt Cardio load (Kardioterhelés)

Heart rate zones (Pulzuszónák) 

A különböző pulzuszónákban töltött idő az edzés során

Calories (Kalóriák)

Az edzés során elégetett kalóriák.

Zsírégetés a kalóriák %-os arányában  A zsírból az edzés során elégetett kalóriák az edzésszakasz alatt elégetett teljes kalóriamennyiség százalékos arányában kifejezve.

Pace/Speed (Tempó/Sebesség)

Átlagos és maximális tempó/sebesség az edzésszakasz során.

Speed zones (Sebesség célzónák)

A különböző sebesség célzónákban töltött edzési idő

Az edzésösszesítések későbbi megtekintéséhez az órán: 

Idő nézetben pöccints balra vagy jobbra a kijelzőn a Latest training sessions (Legutóbbi edzésszakaszok) óralap megjelenítéséhez.

Az elmúlt 14 nap edzésszakaszaira vonatkozó összegzést lehet megtekinteni. Az összegzés megtekintéséhez az ujjadat felfelé vagy lefelé húzva keresd meg a megtekinteni kívánt edzésszakaszt, majd koppints az adott edzésszakaszra. Az óra maximum 20 edzés összegzését tudja tárolni.

Edzésadatok a Polar Flow alkalmazásban

Az óra minden edzés befejezése után automatikusan szinkronizálódik a Polar Flow alkalmazással, ha a telefon Bluetooth hatótávolságon belül van. Az edzési adatokat manuálisan is szinkronizálhatod az óra és a Flow alkalmazás között a VISSZA gomb nyomva tartásával, ha az óra be van jelentkezve a Flow alkalmazásba, és a telefon a Bluetooth hatótávolságán belül van. Az alkalmazás segítségével minden edzés után azonnal elemezheted adataidat. Az alkalmazás lehetővé teszi az edzési adataid gyors áttekintését.

További információért lásd: a Polar Flow alkalmazást.

Edzésadatok a Polar Flow webszolgáltatásban

Elemezd edzésed minden részletét, és tudj meg többet a teljesítményedről. Kövesd fejlődésedet és oszd meg a legjobb edzéseidet másokkal.

További információért lásd: a Polar Flow webszolgáltatás.