Gyorsbeállítások

Quick Settings (Gyorsbeállítások) menü

Pöccints lefelé a képernyő tetejéről a Quick settings (gyorsbeállítások) menü megnyitásához. Balra vagy jobbra pöccintve, majd a kijelzőre koppintva kiválaszthatod a figyelmeztetést, a képernyőzárat, a ne zavarjanak funkciót vagy a repülő üzemmódot:

  • Figyelmeztetés: Koppints a figyelmeztetés ikonra a figyelmeztetés beállításainak módosításához.
  • Képernyőzár: A képernyőzár bekapcsolásához koppints a kijelzőre. A képernyő feloldásához nyomd le 2 másodpercig a BACK (Vissza) gombot.
  • Ne zavarjanak funkció: A „ne zavarjanak” funkció bekapcsolásához koppints a „ne zavarjanak” ikonra, kikapcsolásához pedig koppints rá még egyszer. Amikor be van kapcsolva a „ne zavarjanak” funkció, nem jelennek meg az értesítések és a hívásértesítők. A háttérvilágítást aktiváló mozdulat szintén le van tiltva.
  • Repülő üzemmód: Bekapcsolásához koppintson a „repülő üzemmód” ikonra, kikapcsolásához pedig koppints rá még egyszer. A repülő üzemmód kikapcsolja a sportóra minden vezeték nélküli kommunikációját. Ettől még használhatod a készüléket, de nem fogod tudni szinkronizálni az adatokat a Polar Flow mobilalkalmazással, és nem fogod tudni használni a vezeték nélküli tartozékokat.

Az akkumulátor állapotot jelző szimbólum azt mutatja, hogy mennyi van vissza az akkumulátor töltöttségéből.

Edzés közben
  • Háttérvilágítás: Koppints a Backlight (háttérvilágítás) ikonra az Always on (mindig bekapcsolva) vagy az Automatic (automata) lehetőség kiválasztásához. Ha a mindig bekapcsolt lehetőséget választod, az óra az egész edzés alatt világítani fog. A háttérvilágítás visszaáll automata üzemmódra az edzésszakasz befejezésekor. Ne feledd, hogy a mindig bekapcsolt beállítás sokkal gyorsabban lemeríti az órát, mint az alapbeállítás.
  • Képernyőzár: A képernyőzár bekapcsolásához koppints a kijelzőre. A képernyő feloldásához nyomd le 2 másodpercig a BACK (Vissza) gombot.