Csatlakoztatott GPS

Rögzítheted a útvonalat, a sebességet, a tempót és a távot a szabadtéri edzésszakaszodról a Polar Unite óráddal, a mobiltelefonod GPS-ének használatával. A mobiltelefonodra telepített Polar Flow mobilalkalmazást párosítanod kell az óráddal, és engedélyezned kell a Polar Flow alkalmazásnak a telefon helyadatainak használatát. Csak egyszer kell ezt megtenned, a használat első alkalmával. A későbbi edzésszakaszokon nem kell újból engedélyezned, csak magaddal kell vinned a mobiltelefonodat.

Amikor első alkalommal nyitod meg a Polar Flow alkalmazást, arra fog kérni, hogy engedélyezd a Polar Flow számára a mobiltelefonod helyadatainak használatát. Válaszd az Always Allow (Mindig engedélyez) lehetőséget az iOS készülékeden vagy az Allow all the time (Mindig engedélyez) lehetőséget az Android telefonodon.

Ha a későbbiekben módosítani szeretnéd a helyadatok engedélyezését, a következő útvonalon keresztül érheted el:

iOS: Settings > Privacy > Location services > Polar Flow (Beállítások > Adatvédelem > Helymeghatározás > Polar Flow).

Android: Lépj a Beállítások menübe, és keresd meg az alkalmazásengedélyeket. Engedélyezd a helyadatok használatát Polar Flow alkalmazás számára. Egyes Android telefonokon ez a Beállítások > Alkalmazások és értesítések > Engedélyek útvonalon található.

A mobiltelefonon keresztüli GPS-használat engedélyezése

  1. Menj ki a szabadba a mobiltelefonoddal és az óráddal.
  2. Nyisd meg a Polar Flow alkalmazást, és tartsd a mobiltelefont az óra mellett.
  3. A BACK (VISSZA) gomb megnyomásával lépj a főmenübe, koppints a Start training (Edzés indítása) lehetőségre, és válassz egy szabadtéri sportot.
  4. A csatlakoztatott GPS ikon körüli kör zöldre vált, amikor a GPS készen áll, és az óra ezt egy rezgéssel is jelzi.
  5. Az edzés rögzítésének indításához koppints a kijelzőre.

A mobilkészülékednek nálad kell lennie az edzésszakasz alatt.

Felhívjuk a figyelmed, hogy a helyrögzítés pontossága a mobiltelefonod GPS-ének pontosságától függ. A használt mobilkészülék függvényében eltérő lehet.