Szoftverfrissítés

Hogy a sportórád mindig naprakész legyen és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa, mindig frissítsd a firmware-t, ha van elérhető új verzió. A szoftverfrissítéseket a sportóra működésének fejlesztésére készítik.

A szoftverfrissítés miatt nem veszítesz adatokat: A szoftver frissítése előtt a sportóra található legfontosabb adataid a Flow webszolgáltatásra szinkronizálódnak.

Telefonon vagy táblagépen

A szoftverfrissítést telefonodon is elvégezheted, ha a Polar Flow mobilalkalmazással szinkronizálod edzési és aktivitási adataidat. Az alkalmazás értesít, ha van elérhető frissítés, és végigvezet annak telepítésén. Javasoljuk, hogy a frissítés megkezdése előtt csatlakoztasd a sportórát egy áramforráshoz, hogy a frissítés zavartalanul befejeződhessen.

A szoftverfrissítés a kapcsolat minőségétől függően körülbelül 20 percet vehet igénybe.

Számítógéppel

Amint új firmware-verzió válik elérhetővé, a FlowSync értesíteni fog, amikor az órát a számítógéphez csatlakoztatod. A firmware-frissítések letöltése a FlowSync-en keresztül történik.

A szoftverfrissítéshez:

  1. Csatlakoztasd az órát a számítógéphez a készülékedhez adott USB-töltőadapterrel. Igazítsd az USB-töltőadapter csatlakozóit az óra csatlakozóihoz, és pattintsd a helyére az adaptert. Ellenőrizd az USB-töltőadapter megfelelő csatlakoztatását; a Polar Unite USB-töltőadapter négy csatlakozójának a számítógép USB-portjának vagy az USB-töltőnek a négy csatalakozója felé kell néznie.

  2. A FlowSync megkezdi adataid szinkronizálását.
  3. A szinkronizálást követően a rendszer a firmware frissítésére kér.
  4. Válaszd a Yes (Igen) lehetőséget. A készülék elvégzi az új firmware telepítését (ez eltarthat akár 10 percig is), és újraindul. Várd meg, amíg a firmware frissítése befejeződik, majd válaszd le a sportórát a számítógépről.