Navodila za uporabo Polar Pacer

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašo novo uro. Za video navodila in pogosta vprašanja obiščite support.polar.com/en/pacer

Uvod

Čestitke ob nakupu vaše nove ure Polar Pacer!

Polar Pacer je praktična tekaška ura, ki zaobjame vse vidike vašega tekaškega treninga in spremlja vaše močne ter šibke točke. Lahka ura z zmogljivo tehnologijo je narejena tako, da sodobnemu tekaču prinaša vse osnovne funkcije, kot so čas, tempo, razdalja, krogi, točen GPS, natančno spremljanje srčnega utripa in posebna orodja za trening, spanje in regeneracijo, ki jih potrebuje, da izboljša eno stvar: tek.

  • Izjemno lahek dizajn Minimalistična ura za največjo mero udobja in optimalno delovanje ter s tankim, lahkim ohišjem, aluminijastim robom ter gumbi, ki ne drsijo.
  • Zmogljivejši procesor: Hitrejše in boljše delovanje ter brezhibno preklapljanje med zasloni.
  • Barvni zaslon s tehnologijo MIP: Tanjše steklo leče ter izboljšana osvetlitev zaslona dajeta boljši kontrast, jasnejšo sliko ter boljšo uporabniško izkušnjo v vsakem času dneva.

Spremljajte svoj tekaški napredek z naprednimi tekaškimi funkcijami, kot so Running Index in Program teka. S testom hoje lahko spremljate, kako napreduje vaša aerobna kondicija. Test je preprost, varen in ga lahko zlahka ponavljate. S testom tekaške zmogljivosti preverite, na kakšni ravni je vaša tekaška zmogljivost in prilagodite območja srčnega utripa, hitrosti ter moči, tako da boste svoje tekaške treninge čimbolj izkoristili. Test vam bo razkril tudi maksimalen srčni utrip.

Zastavite si idealno količino vadbe in dosezite najboljše rezultate z orodjem Training Load Pro. Med vadbo si zagotovite zadostno raven energije s pomočnikom za polnjenje energetskih zalog FuelWise™. FuelWise™ vas opomni, da se okrepčate, in vam pomaga ohraniti primerno raven energije med dolgotrajnimi vadbami. Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Vaša poraba energije je razčlenjena na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe. Poskrbite za vznemirljivejše teke in vožnje z segmenti Strava Live. Zagotovite si opozorila o bližnjih segmentih, oglejte si trenutne rezultate na segmentu in preverite rezultate, takoj ko končate.

Funkcija neprekinjenega beleženja srčnega utripa ves čas meri vaš srčni utrip. Skupaj s funkcijo sledenje aktivnosti 24/7 vam omogoča popoln pregled nad vašo dnevno aktivnostjo. Nightly Recharge™ je merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ spremlja vaše faze spanja (REM, lahek in globok spanec) ter vam daje povratne informacije o vašem spancu in rezultatih spanca. Vodič za trening FitSpark™ poskrbi, da boste pripravljeni na osvajanje novih poti in smeri s pomočjo predpripravljenih vadb, ki ustrezajo vaši regeneraciji, pripravljenosti ter zgodovini treningov. Ura vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™.

V načinu senzorja srčnega utripa lahko svojo uro Polar Pacer zlahka spremenite v senzor srčnega utripa in podatke o svojem srčnem utripu sproti posredujete drugim napravam Bluetooth, kot so aplikacije za vadbo, vadbena oprema ali kolesarski računalnik. Pacer lahko uporabite tudi na skupinskih vadbah Polar Club, da svoj srčni utrip prenašate v sistem Polar Club. Polar Pacer prinaša tudi nepogrešljive funkcije pametne ure: upravljanje glasbe, vreme in obvestila na mobilniku. V uro dodajte svoje najljubše športe prek storitve Polar Flow. Ura Polar Pacer je primerna za več kot 130 različnih športov. Za vsak šport lahko določite več specifičnih nastavitev. Z zamenljivimi zapestnimi paščki lahko prilagodite slog ure in poskrbite, da se poda vsaki priložnosti in slogu.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure.

Izkoristite vse prednosti ure Pacer

Vključite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Po vadbi sinhronizirajte svojo uro z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi svojo aktivnost za ves dan, kako se je vaše telo čez noč regeneriralo po treningu in obremenitvi ter kako dobro ste spali. Na osnovi samodejne meritve čez noč Nightly Recharge in drugih parametrov, ki smo jih izmerili pri vas, boste v aplikaciji Flow prejeli prilagojene nasvete za vadbo ter nasvete za spanje in uravnavanje energije v dneh, ki so za vas še posebej naporni.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako vadijo, in poiščite motivacijo v družbenih skupnostih za trening.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.