Gebruiksaanwijzing Polar Pacer

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe horloge. Op support.polar.com/en/pacer vind je videotutorials en veelgestelde vragen.

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe Polar Pacer!

Polar Pacer is een no-nonsense hardloophorloge dat je hele journey vastlegt en je sterke en zwakke punten bijhoudt. Dit lichtgewicht en technologisch krachtige horloge bevat alle essentiële functies voor de moderne hardloper zoals tijd, tempo, afstand en rondes, nauwkeurige GPS en accurate hartslagmeting. Bovendien is het voorzien van de gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om vooral één ding beter te doen: Hardlopen.

  • Ultralicht ontwerp: Strak afgewerkt voor maximaal comfort en optimale prestaties, met een dunne, lichtgewicht behuizing, aluminium rand en knoppen met extra reliëf voor meer grip.
  • Verbeterde processor: Voor snellere, krachtigere prestaties en vloeiende schermovergangen.
  • MIP-kleurendisplay: Voorzien van een dunnere glazen lens en verbeterde achtergrondverlichting, voor meer schermcontrast en een betere helderheid en gebruikservaring, elk moment van de dag.

Volg je voortgang met geavanceerde hardloopfuncties, zoals Running Index en Running Program. Je kunt de Wandeltest gebruiken om bij te houden hoe je aerobe conditie zich ontwikkelt. De test is eenvoudig uit te voeren, veilig en gemakkelijk te herhalen. Met de Prestatietest hardlopen weet je wat het huidige niveau van je hardloopprestatie is en kun je je hartslag-, snelheids- en vermogenszones personaliseren. Zo haal je altijd het meeste uit je hardloopsessies. Je kunt met de test ook je maximale hartslag achterhalen.

Bereik de ideale hoeveelheid training om optimaal te presteren met Training Load Pro. Blijf energiek tijdens je trainingssessie met de nieuwe FuelWise™ slimme energie-assistent. FuelWise™ herinnert je eraan om energie bij te tanken en helpt je je optimale energieniveau te behouden tijdens je lange trainingssessies. Bekijk hoe je lichaam verschillende energiebronnen gebruikt tijdens een trainingssessie. Je energieverbruik wordt opgesplitst in koolhydraten, eiwitten en vetten. Je hardloopsessies en fietstochten worden nog leuker met Strava Live-segmenten. Ontvang waarschuwingen wanneer je een segment nadert, bekijk realtime prestatiegegevens tijdens een segment en check je resultaten na afloop.

De functie Continue hartslagmeting meet je hartslag 24 uur per dag. In combinatie met 24/7 activiteitsmeting krijg je een compleet overzicht van je dagelijkse activiteit. Nightly Recharge™ is een meting van je herstel 's nachts die laat zien hoe goed je herstelt van de belasting van de voorafgaande dag. Sleep Plus Stages™ slaapregistratie registreert je slaapfasen (REM, lichte en diepe slaap) en geeft je feedback over je slaap en een numerieke slaapscore. De FitSpark™ trainingsbegeleiding zorgt ervoor dat je voorbereid bent als je de paden op wilt gaan met kant-en-klare dagelijkse workouts die passen bij je herstel, fitheid en trainingsgeschiedenis. Het horloge helpt je ontspannen en stress te verminderen met de Serene™ geleide ademoefening.

In de hartslagsensormodus kun je je Polar Pacer gemakkelijk als hartslagsensor gebruiken en je hartslag delen met andere Bluetooth-apparaten zoals trainingsapps, fitnessapparaten of fietscomputers. Je kunt je Pacer ook tijdens Polar Club lessen gebruiken om je hartslag te verzenden naar het Polar Club systeem. De Polar Pacer bevat essentiële slimme horlogefuncties: muziekbediening, weer- en smartphonemeldingen. Voeg in Polar Flow je favoriete sporten toe aan je sporthorloge. De Polar Pacer ondersteunt meer dan 130 verschillende sporten. Je kunt voor elke sport de instellingen aanpassen. Met de verwisselbare polsbanden kun je het horloge aanpassen aan elke situatie en stijl.

We zijn voortdurend bezig onze producten verder te ontwikkelen voor een nog betere gebruikerservaring. Werk de firmware van je horloge bij zodra er een nieuwe versie beschikbaar is om je horloge up-to-date te houden en optimaal te laten werken. De firmware-updates verbeteren de functionaliteit van je horloge.

Je Pacer optimaal gebruiken

Maak verbinding met het Polar ecosysteem en maak optimaal gebruik van je horloge.

Polar Flow app

Je kunt de Polar Flow app downloaden van de App Store® of van Google PlayTM. Synchroniseer je horloge na de training met de Polar Flow app en je krijgt direct een overzicht van en feedback over je trainingsresultaten en je prestaties. In de Polar Flow app kun je ook zien hoe actief je overdag bent geweest, hoe je lichaam gedurende de nacht is hersteld van je training en van stress, en hoe goed je hebt geslapen. Op basis van de Nightly Recharge automatische nachtmeting en andere parameters krijg je gepersonaliseerde tips in de Polar Flow app over beweging, slaap en het herstellen van je energieniveaus op zwaardere dagen.

Polar Flow webservice

Synchroniseer je trainingsgegevens met de FlowSync software op je computer of via de Flow app naar de Polar Flow webservice. In de webservice kun je je training plannen, je prestaties volgen, begeleiding krijgen en een gedetailleerde analyse van je trainingsresultaten, je activiteit en je slaap bekijken. Informeer al je vrienden over je prestaties, zoek medesporters en krijg motivatie van je sociale trainingscommunity's.

Dit vind je allemaal op flow.polar.com.