Kompatibla sensorer

Förbättra din träningsupplevelse och få en mer fullständig förståelse av dina resultat med kompatibla Bluetooth®-sensorer. Förutom ett antal Polar-sensorer är din klocka fullt kompatibel med flera tredje parts sensorer.

Visa en fullständig lista över kompatibla Polar-sensorer och tillbehör

Visa kompatibla tredje parts cykelsensorer/löpningssensorer

Innan en ny sensor tas i bruk måste den parkopplas med din klocka. Parkopplingen tar bara några sekunder och säkerställer att din klock endast tar emot signaler från dina sensorer och tillåter störningsfri träning i grupp. Innan du deltar i en tävling ska du se till att parkopplingen görs hemma för att förhindra störning på grund av dataöverföring. Se Parkoppla sensorer med din klocka för anvisningar.

Polar H10 pulssensor

Följ din puls med maximal precision med Polar H10 pulssensor med ett bröstbälte.

Även om Polar Precision Prime är den mest exakta optiska pulsmätningstekniken som finns och fungerar i stort sett var som helst, ger Polar 10-pulssensorn dig den bästa pulsnoggrannheten i sporter där det är svårare att hålla sensorn stilla på handleden eller där muskler eller senor nära sensorn arbetar. Polar H10 pulssensor är mer mottaglig för snabbt ökande eller minskande puls, så det är det perfekta alternativet även för intervallträning med snabba sprintlöpningar.

Polar H10-pulssensorn har ett internt minne som låter dig registrera ett träningspass med den utan en ansluten träningsenhet eller en mobil träningsapp i närheten. Du måste bara parkoppla H10 pulssensor med Polar Beat-appen och starta träningspasset med appen. På så vis kan du till exempel registrera din puls från dina simpass med Polar H10-pulssensor. Mer information finns på supportssidorna för Polar Beat och Polar H10 pulssensor.

När du använder Polar H10 pulssensor under dina cykelpass kan du ha din klocka monterad på cykelstyret för att enkelt se dina träningsdata.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense är en mångsidig optisk pulssensor av hög kvalitet som mäter pulsen från armen eller tinningen. Polar Verity Sense är ett utmärkt alternativ till pulsband för bröstkorg och handled. Du kan använda den med produktens armband, klämman till simglasögonbandet eller bara placera den tätt mot huden. Polar Verity Sense ger maximal rörelsefrihet och fungerar med mängder av olika sporter. Polar Verity Sense registrerar till exempel puls, distans, tempo och vändningar när du simmar i bassäng. Du kan registrera dina träningspass i sensorns internminne och överföra träningsdata till mobilen efteråt, eller ansluta sensorn till en din klocka och följa din puls i realtid under träningen.

Polar stegsensor Bluetooth® Smart

Stegsensor Bluetooth® Smart är för löpare som vill förbättra sin löpteknik och sina träningsresultat. Den ger dig information om hastighet och sträcka, oavsett om du springer på löpband eller i skogen.

  • Mäter varje steg du tar för att beräkna löphastighet och sträcka
  • Hjälper till att förbättra din löpteknik genom att visa din stegfrekvens och steglängd
  • En liten sensor som fästs i dina skosnören
  • Stöt- och vattentålig för att klara de mest krävande löpturerna

Polar hastighetsensor Bluetooth® Smart

Det finns en rad faktorer som kan påverka din cykelhastighet. Konditionen är förstås en av dem, men väderförhållandena och markens varierande lutning spelar också en stor roll. Det mest avancerade sättet att mäta hur dessa faktorer påverkar din hastighet är med den aerodynamiska hastighetssensorn.

  • Mäter dina aktuella, snitt- och maxhastigheter
  • Spåra din snitthastighet för att se din utveckling och dina resultat förbättras
  • Lätt men ändå robust, och enkel att fästa

Polar kadenssensor Bluetooth® Smart

Det mest praktiska sättet att mäta ditt cykelpass är med vår avancerade trådlösa kadenssensor. Den mäter din snitt- och maxkadens vid cykling i realtid som varv per minut så att du kan jämföra tekniken för din cykeltur med tidigare cykelturer.

  • Förbättrar din cykelteknik och identifierar din optimala kadens
  • Med störningsfria kadensdata kan du utvärdera dina individuella resultat
  • Utformad för att vara aerodynamisk och lätt

Tredje parts effektsensorer

Cykeleffekt

Klockan mäter dina effektdata under dina cykelpass om du parkopplar klockan med en separat effektsensor för cykling. Du kan välja de effektdata som du vill visa under dina träningspass genom att anpassa träningsdisplayerna i Flow-webbtjänstens inställningar för sportprofiler. Funktionen Training Load Pro använder effektdata för att beräkna muskelbelastning, så du får också ett muskelbelastningsvärde för dina cykelpass när du använder en separat effektsensor för cykling.

Mätning av din cykeleffekt hjälper dig att övervaka och utveckla dina cykelresultat och pedalteknik. Till skillnad från puls är uteffekten ett absolut och objektivt ansträngningsvärde. Det innebär att du också kan jämföra dina effektvärden med andra cyklister som är av samma kön och som är ungefär lika stora som du; eller jämföra watt per kilo för de mest tillförlitliga resultaten. Att se hur din puls motsvarar effektzonerna ger också mer insikt.