Harjoitusten yhteenveto

Harjoituksen jälkeen

Kello antaa yhteenvedon treenistäsi heti treenin lopettamisen jälkeen. Saat yksityiskohtaisemman ja havainnollisen analyysin Polar Flow -sovelluksessa tai Polar Flow -verkkopalvelussa.

Yhteenvedon sisältämät tiedot riippuvat käytetystä lajiprofiilista ja kerätyistä tiedoista. Treenin yhteenvedossa voi olla esimerkiksi seuraavat tiedot:

Aloitusaika ja -päivä

Treenin kesto

Treenin aikana kulkemasi matka

Syke

Treenin aikainen keski- ja maksimisykkeesi

Treenin Kardiokuorma

Sykealueet

Treenin aikana eri sykealueilla viettämäsi aika

Energiankulutus

Treenin aikana kulutettu energia

Hiilareita

Proteiini

Rasva

Katso lisätietoja kohdasta Energianlähteet.

Vauhti/nopeus

Treenin keski- ja maksimivauhti/-nopeus

Running Index: Juoksusuorituksesi luokka ja numeerinen arvo. Lue lisää Running Index ‑luvusta.

Nopeusalueet

Treenin aikana eri nopeusalueilla viettämäsi aika

Poljinnopeus/askeltiheys

Keski- ja maksimipoljinnopeus tai -askeltiheys treenin aikana

Askeltiheys mitataan ranteen liikkeistä sisäänrakennetulla kiihtyvyysanturilla. Poljinnopeus näytetään, jos käytät Polar Bluetooth® Smart ‑poljinnopeussensoria.

Korkeus

Treenin aikainen maksimikorkeutesi

Nousu metreinä/jalkoina treenin aikana

Lasku metreinä/jalkoina treenin aikana

Teho

Keskiteho

Maksimiteho

Lihaskuorma

Tehoalueet

Eri tehoalueilla viettämäsi aika

Juoksuteho mitataan ranteesta, kun käytät juoksulajiprofiilia ja GPS:ää. Pyöräilyteho näytetään, kun käytät pyöräilylajiprofiilia ja ulkoista poljintehosensoria.

Hill Splitter

Ylä- ja alamäkien kokonaismäärä

Ylä- ja alamäkien kokonaispituus

Katso mäkikohtaiset nousu-/laskutiedot painamalla OK-nappia

Katso lisätietoja kohdasta Hill Splitter

Kierrokset / Automaattiset kierrokset

Voit selata seuraavia tietoja painamalla OK-nappia:

1. Kunkin kierroksen kesto (paras kierros on korostettu keltaisella)
  2. Kunkin kierroksen pituus
  3. Kunkin kierroksen aikainen keski- ja maksimisyke sykealueen värisenä
  4. Kunkin kierroksen keskinopeus/-vauhti

Multisport-harjoituksen yhteenveto

Multisport-harjoituksen yhteenvedossa on yleinen, koko treeniä koskeva yhteenveto ja lajikohtaiset yhteenvedot, joihin sisältyy lajikohtainen treenin kesto ja sen aikana kuljettu matka.

Treeniyhteenvetojen tarkasteleminen kellosta myöhemmin:

Siirry ajannäyttötilassa YLÖS- ja ALAS-napeilla Viimeisimmät treenit ‑kellotauluun ja paina sitten OK-nappia.

Näet treeniesi yhteenvedot kahdelta edelliseltä viikolta. Valitse tarkasteltava treeni YLÖS-/ALAS-napeilla ja avaa yhteenveto painamalla OK-nappia. Kellossa voi olla enintään 20 treeniyhteenvetoa.

Harjoitustiedot Polar Flow -sovelluksessa

Kello synkronoi tiedot treenin jälkeen automaattisesti Polar Flow ‑sovellukseen, jos puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Voit myös synkronoida harjoitustiedot manuaalisesti kellosta Flow-sovellukseen pitämällä kellon TAKAISIN-nappia painettuna, kun olet kirjautuneena Flow-sovellukseen ja kun puhelimesi on Bluetooth-yhteyden toiminta-alueella. Sovelluksessa voit analysoida kunkin harjoituksen tiedot yhdellä silmäyksellä heti harjoituksen jälkeen. Sovelluksen avulla näet yhteenvedon harjoitustiedoista.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -sovellus.

Harjoitustiedot Polar Flow -verkkopalvelussa

Analysoi treenisi tarkasti ja lue lisätietoja suorituksestasi. Seuraa edistymistäsi ja jaa myös parhaat harjoituksesi muiden kanssa.

Katso lisätietoja kohdasta Polar Flow -verkkopalvelu.