Navodila za uporabo ure Polar Pacer Pro

Navodila za uporabo vam bodo v pomoč pri prvih korakih z vašo novo uro. Za video navodila in pogosta vprašanja obiščite support.polar.com/en/pacer-pro.

Uvod

Čestitke za vašo novo uro Polar Pacer Pro!

Polar Pacer Pro je tekaška ura nove generacije za resne rezultate. Vgrajeno ima novo anteno, ki omogoča boljše sledenje GPS, zmogljiva orodja za trening ter prilagojene aplikacije za spanec in regeneracijo, s pomočjo katerih boste tekli bolje. Je lahka, ima svetel zaslon in barometer, zato boste lahko zares izkoristili svojo moč in poskrbeli, da boste zadovoljni z vsakim tekom.

  • Izjemno lahek dizajn Minimalistična ura za največjo mero udobja in optimalno delovanje ter s tankim, lahkim ohišjem, aluminijastim robom ter gumbi, ki ne drsijo.
  • Zmogljivejši procesor: Hitrejše in boljše delovanje ter brezhibno preklapljanje med zasloni.
  • Barvni zaslon s tehnologijo MIP: Tanjše steklo leče ter izboljšana osvetlitev zaslona dajeta boljši kontrast, jasnejšo sliko ter boljšo uporabniško izkušnjo v vsakem času dneva.

S testom tekaške zmogljivosti preverite na kakšni ravni je vaša tekaška zmogljivost in prilagodite območja srčnega utripa, hitrosti ter moči, tako da boste svoje tekaške treninge izkoristili v kar največji meri. Test vam bo razkril tudi maksimalen srčni utrip. Spremljajte svoj tekaški napredek z naprednimi tekaškimi funkcijami, kot so Running Index in Program teka.

Moč pri teku, ki se meri na zapestju meri napor, ki ga morate vložiti v posamezni segment teka, in je zelo uporabno orodje za šprinte in kratke intervale. Preverite svojo izhodno mehansko energijo v vatih v dejanskem času – ne glede na to, ali tečete po ravnini ali v strm klanec. S testom hoje lahko spremljate, kako napreduje vaša aerobna kondicija. Test je preprost, varen in ga lahko zlahka ponavljate. Test kolesarske zmogljivosti vam omogoči, da prilagodite svoja območja moči in vam razkrije vaš osebni funkcionalni prag zmogljivosti.

Dosezite idealno količino vadbe in svojo najboljšo zmogljivost z orodjem Training Load Pro. Med vadbo si zagotovite zadostno raven energije s pomočnikom za polnjenje energetskih zalog FuelWise™. FuelWise™ vas opomni, da se okrepčate, in vam pomaga ohraniti primerno raven energije med dolgotrajnimi vadbami. Preverite, kako vaše telo med treningom uporablja različne vire energije. Vaša poraba energije je razčlenjena na ogljikove hidrate, beljakovine in maščobe.

Z načrtovano potjo in višinskimi profili boste lahko bolje načrtovali svojo naslednjo dogodivščino in natančneje spremljali svoj napredek na poti. Poznali boste svoj trenuten položaj, videli, koliko ste se povzpeli ali spustili ter koliko poti je še pred vami. Funkcija Hill Splitter™ vam pove, kako ste se odrezali na klancu ali spustu svoje trase. Ta funkcija samodejno zazna klance in spuste na podlagi podatkov o hitrosti, razdalji in višini. Naj bodo vaši treningi teka in vožnje še vznemirljivejši s segmenti Strava Live. Zagotovite si opozorila o bližajočih se segmentnih in si oglejte rezultate takoj, ko končate. Z aplikacijo tretjega ponudnika komoot lahko načrtujete vse svoje pustolovščine in traso enostavno prenesete v uro ter se prepustite napotkom, ki vas bodo vedno pripeljali na pravo pot.

Funkcija neprekinjenega beleženja srčnega utripa ves čas meri vaš srčni utrip. Skupaj s funkcijo sledenje aktivnosti 24/7 vam omogoča popoln pregled nad vašo dnevno aktivnostjo. Nightly Recharge™ je merjenje regeneracije čez noč, ki pokaže, v kolikšni meri se je vaše telo regeneriralo po napornem dnevu. Funkcija za sledenje spanja Sleep Plus Stages™ spremlja vaše faze spanja (REM, lahek in globok spanec) ter vam daje povratne informacije o vašem spancu in rezultatih spanca. Vodič za trening FitSpark™ poskrbi, da boste pripravljeni na osvajanje novih poti in smeri s pomočjo predpripravljenih vadb, ki ustrezajo vaši regeneraciji, pripravljenosti ter zgodovini treningov. Ura vam pomaga pri sproščanju in zmanjševanju stresa z vodenimi dihalnimi vajami Serene™.

V načinu senzorja srčnega utripa lahko svojo uro Polar Pacer Pro zlahka spremenite v senzor srčnega utripa in podatke o svojem srčnem utripu sproti posredujete drugim napravam Bluetooth, kot so aplikacije za vadbo, vadbena oprema ali kolesarski računalnik. Uro Pacer Pro lahko uporabljate tudi med skupinsko vadbo za Polar Club in svoj srčni utrip prikazujete v sistemu Polar Club. Polar Pacer Pro prinaša nepogrešljive funkcije pametne ure: upravljanje glasbe, vreme in obvestila v telefonu. Dodajte svoje najljubše športe v storitvi Polar Flow. Ura Polar Pacer Pro je primerna za več kot 130 različnih športov. Za vsak šport lahko določite več specifičnih nastavitev. Z zamenljivimi zapestnimi paščki lahko prilagodite slog ure in poskrbite, da se poda vsaki priložnosti in slogu.

Zaradi izboljšanja uporabniške izkušnje svoje izdelke nenehno razvijamo. Vedno, ko je na voljo nova različica vdelane programske opreme, posodobite svojo uro, da si zagotovite kar najboljšo učinkovitost. Posodobitve vdelane programske opreme izboljšajo delovanje ure.

Izkoristite vse funkcije svoje Pacer Pro

Povežite se v ekosistem Polar in v celoti izkoristite zmogljivosti svoje ure.

Aplikacija Polar Flow

Aplikacijo Polar Flow lahko kupite v trgovini App Store® ali Google PlayTM. Po vadbi sinhronizirajte svojo uro z aplikacijo Flow, da dobite takojšnji pregled rezultatov vadbe in povratne informacije o svoji zmogljivosti. V aplikaciji Flow lahko preverite tudi svojo aktivnost za ves dan, kako se je vaše telo čez noč regeneriralo po treningu in obremenitvi ter kako dobro ste spali. Na osnovi samodejne meritve čez noč Nightly Recharge in drugih parametrov, ki smo jih izmerili pri vas, boste v aplikaciji Flow prejeli prilagojene nasvete za vadbo ter nasvete za spanje in uravnavanje energije v dneh, ki so za vas še posebej naporni.

Spletna storitev Polar Flow

Prek programske opreme FlowSync v računalniku ali aplikacije Flow svoje vadbene podatke sinhronizirajte s spletno storitvijo Polar Flow. Spletna storitev vam omogoča, da načrtujete svojo vadbo, sledite svojim dosežkom, pridobite navodila in si ogledate natančno analizo rezultatov vadbe, dejavnosti in spanca. S svojimi dosežki seznanite vse svoje prijatelje, poiščite osebe, ki prav tako vadijo, in poiščite motivacijo v družbenih skupnostih za trening.

Vse to je na voljo na spletni strani polar.com/flow.