Kompatible sensorer

Få en enda bedre treningsopplevelse og en mer komplett forståelse av prestasjonene dine ved hjelp av kompatible Bluetooth®-sensorer. I tillegg til en rekke Polar-sensorer er klokken fullstendig kompatibel med flere sensorer fra tredjeparter.

Se en fullstendig liste over kompatible Polar-sensorer og -tilbehør

Se kompatible sykkelsensorer/løpesensorer fra tredjeparter

Før en ny sensor tas i bruk, må den kobles til klokken. Tilkobling tar bare noen få sekunder og sikrer at klokken kun mottar signaler fra dine sensorer, noe som gjør det mulig med gruppetrening fri for forstyrrelser. Før du starter et arrangement eller løp må du sørge for å gjøre tilkoblingen hjemme for å forhindre forstyrrelser forårsaket av dataoverføringer. For instruksjoner, se Oppretting av en tilkobling mellom sensorer og klokken.

Polar H10 pulssensor

Mål pulsen din med maksimal presisjon ved hjelp av Polar H10 pulssensor med bryststropp.

Selv om Polar Precision Prime er den mest nøyaktige optiske pulsmålingsteknologien som finnes, og fungerer praktisk talt over alt, og i aktiviteter der det kan være vanskelig å holde sensoren i ro på håndleddet eller hvor du har trykk eller bevegelse i muskler eller sener i nærheten av sensoren, får du de mest nøyaktige pulsmålingene med Polar H10 pulssensorer. Polar H10 pulssensor er mer følsom for raskt økende eller synkende puls, noe som også gjør den til et ideelt valg for trening av intervalltypen med raske sprinter.

Polar H10 pulssensor har et internt minne som lar deg registrere én treningsøkt med eller uten en tilkoblet treningsenhet eller en mobilapp i nærheten. Du trenger bare å koble sammen H10-pulssensoren med Polar Beat-appen og starte treningsøkten med appen. På denne måten kan du for eksempel registrere pulsen din fra svømmeøkter med Polar H10 pulssensor. Du finner mer informasjon på støttesidene for Polar Beat og Polar H10 pulssensor.

Når du bruker Polar H10 pulssensor under sykkeløkter, kan du montere klokken på styret slik at du enkelt kan følge med på treningsdataene dine mens du sykler.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense er en fleksibel optisk pulssensor av høy kvalitet, som måler puls fra armen eller tinningen. Polar Verity Sense er et utmerket alternativ til pulsbelter og håndleddsenheter. Du kan bruke sensoren med produktets armbånd, klemme for svømmebrillestropp eller feste den et annet sted på huden. Polar Verity Sense gir maksimal bevegelsesfrihet og passer til utallige aktiviteter. Et høydepunkt er at Polar Verity Sense registrerer puls, distanse, tempo og vendinger når du svømmer i basseng. Du kan registrere treningsøkter i sensorens internminne og overføre treningsdataene til telefonen, eller koble den til en klokke og se puls i sanntid under treningsøkten.

Polar løpesensor med Bluetooth® Smart

Løpesensoren med Bluetooth® Smart passer for løpere som ønsker å forbedre løpeteknikken og resultatene sine. Den gir deg tilgang til informasjon om hastighet og distanse, enten du løper på en tredemølle eller i det mest gjørmete terreng.

  • Måler hvert steg du tar for å vise løpehastighet og distanse.
  • Hjelper deg med å forbedre løpeteknikken din ved å vise løpsfrekvens og steglengde.
  • Liten sensor som er lett å feste på skolissene.
  • Støtsikker og vanntett, slik at du kan legge ut på de mest krevende løpeturer.

Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart

Sykkelhastigheten kan påvirkes av mange faktorer. Syklistens kondisjon er selvsagt én av dem, men værforhold og varierende hellingsgrader i løypa kan også spille en stor rolle. Den mest avanserte måten å måle hvordan disse faktorene påvirker hastigheten din på, er med den aerodynamiske hastighetssensoren.

  • Måler gjeldende, gjennomsnittlig og maksimal hastighet.
  • Spor din gjennomsnittlige hastighet for å se fremgangen din og ytelsesforbedringer.
  • Lett, men robust, og enkel å feste.

Polar frekvensmåler Bluetooth® Smart

Den mest praktiske måten å måle sykkeløkten din på, er med vår avanserte trådløse frekvensmåler. Den måler sanntidstråkkfrekvens samt gjennomsnittlig og maksimal pedaltråkkfrekvens i omdreininger per minutt, slik at du kan sammenligne teknikken din i gjeldende økt mot tidligere økter.

  • Forbedrer sykkelteknikken din og hjelper deg med å identifisere optimal tråkkfrekvens.
  • Med forstyrrelsesfrie tråkkfrekvensdata kan du evaluere din individuelle ytelse.
  • Aerodynamisk utforming og lav vekt.

Wattmålere fra tredjeparter

Effekt ved sykling

Klokken måler effektdata under sykkeløkter hvis du kobler klokken til en wattmåler for sykling. Du kan velge wattdataene du vil se i løpet av øktene dine ved å tilpasse treningsvisningene i sportsprofilinnstillingene i Flow-nettjenesten. Funksjonen Training Load Pro benytter effektdataene til å beregne muskelbelastning, slik at du også får en muskelbelastningsverdi for sykkeløktene dine når du bruker en separat wattmåler for sykling.

Måling av effekten ved sykling hjelper deg med å følge med på og utvikle sykkelytelsen og pedalteknikken din. I motsetning til puls, er kraftuttaket en absolutt og objektiv verdi som indikerer anstrengelsesnivået. Dette betyr at du også kan sammenligne effektverdiene dine med andre syklister av samme kjønn og omtrent samme størrelse som deg, eller sammenligne watt per kilogram for et mest mulig pålitelig resultat. Når du ser hvordan pulsen din stemmer overens med effektsonene, får du også et bedre innblikk i treningen din.