Weer

In de Weer-displayweergave op je horloge zie je de weersverwachting van vandaag (per uur), de verwachting voor morgen (per drie uur) en die voor overmorgen (per zes uur). Je ziet ook andere weersinformatie, zoals windsnelheid, windrichting, luchtvochtigheid en de kans op regen.

Weersinformatie is alleen te vinden in de Weer-displayweergave. Druk in de tijdweergave op de knoppen OMHOOG/OMLAAG om er naartoe te bladeren.

Om de weerfunctie te gebruiken moet je de Polar Flow app op je smartphone hebben geïnstalleerd en moet je horloge eraan gekoppeld is. Je moet ook Locatievoorzieningen (iOS) of Locatie (Android) hebben ingeschakeld om weersinformatie te ontvangen.

Weersverwachting voor vandaag

• Plaats voor weersverwachting
  • Tijdstip laatst bijgewerkt
  • Vernieuwen (wordt getoond als de weersinformatie moet worden bijgewerkt, bijvoorbeeld omdat je locatie is veranderd of als deze al een tijdje niet is bijgewerkt)
  • Huidige temperatuur
  • Gevoelstemperatuur
  • Regen
  • Windsnelheid
  • Windrichting
  • Vochtigheid
  • Weersverwachting per uur

Let op, er is geen weersgeschiedenis beschikbaar, dus ook niet over het weer tijdens je trainingssessies.

Weersverwachting voor morgen

• Minimale/maximale temperatuursvoorspellingen voor elke 3 uur

Weersverwachting voor overmorgen

• Minimale/maximale temperatuursvoorspellingen voor elke periode van 6 uur