Muziekbediening

Bedien de muziek en de media op je smartphone met je horloge tijdens je trainingssessies en vanuit de displayweergave Muziekbediening wanneer je niet traint. Schakel de muziekbediening in vanuit Instellingen > Algemene instellingen > Muziekbediening. Je kunt je muziek regelen vanuit de trainingsweergave of vanuit de displayweergave, of allebei. Kies Trainingsweergave om je muziek te bedienen tijdens je trainingssessies en de displayweergave van de wijzerplaat voor muziekbediening als je niet traint.

Muziekbediening is beschikbaar voor iOS en Android smartphones. Als je muziekbediening wilt gebruiken, moet de Polar Flow app op je telefoon zijn geactiveerd en moet de smartphone ook zijn gekoppeld aan je horloge. Zie Een mobiel apparaat met je horloge koppelen voor instructies. Je ziet de instelling voor de muziekbediening nadat je je horloge met je smartphone hebt gekoppeld via de Flow app. Als je de configuratie van je horloge via de Flow app hebt uitgevoerd, is je horloge al gekoppeld met je smartphone.

Vanuit displayweergave

• Gebruik in de tijdweergave de knoppen OMHOOG en OMLAAG om naar de displayweergave Muziekbediening te bladeren.
  • Druk op de knop OK om de knoppen vorige/volgende en pauzeren/afspelen weer te geven. Ga naar het vorige of volgende nummer met de knoppen OMHOOG/OMLAAG en pauzeer met de knop OK. Druk op de knop LICHT om de volumebediening te openen.

Tijdens de training

Als je muziek bedient vanuit de trainingsweergave, wordt de trainingsweergave met muziekbediening ingeschakeld als de speler aanstaat en een trainingssessie is gestart.

• Druk op de knop OMHOOG om naar de trainingsweergave met muziekbediening te scrollen tijdens een trainingssessie.
  • Druk op de knop OK om de knoppen vorige/volgende en pauzeren/afspelen weer te geven. Ga naar het vorige of volgende nummer met de knoppen OMHOOG/OMLAAG en pauzeer met de knop OK. Druk op de knop LICHT om de volumebediening te openen.