Polar Pacer Pro használati útmutató

Jelen használati útmutató segíti a kezdeteket az új sportórával. Az oktatóvideók és a GYIK megtekintéséhez lásd: support.polar.com/hu/pacer-pro.

Bevezetés

Gratulálunk az új Polar Pacer Pro készülékedhez!

A Polar Pacer Pro egy új generációs futóóra a komoly teljesítmény eléréséhez. Új integrált antennával rendelkezik a jobb GPS-követés érdekében, hatásos edzési eszközöket tartalmaz, továbbá személyre szabott regenerálódási és alvási alkalmazásai növelik az esélyedet arra, hogy jobb futóvá válj. Ultrakönnyű kialakításának, fényes kijelzőjének és barométerének köszönhetően kiaknázhatod teljesítményedet, hogy minden futás jól sikerüljön.

  • Ultrakönnyű kialakítás: Simított hátlap a maximális kényelem és az optimális teljesítmény érdekében, vékony, könnyű házzal, alumínium funkciógyűrűvel és érdesített gombokkal.
  • Továbbfejlesztett processzor: A gyorsabb, gördülékenyebb és erőteljesebb teljesítmény és képernyőváltás érdekében.
  • MIP színes kijelző: Vékonyabb üveglencsével és fejlett háttérvilágítási funkcióval a jobb képernyőkontraszt, tisztaság és élmény érdekében bármely napszakban.

A Futási teljesítményteszt segítségével megismerheted aktuális futási teljesítésedet, és személyre szabhatod pulzus-, sebesség- és teljesítményzónáidat, hogy mindig a lehető legtöbbet hozd ki a futásaidból. A maximális pulzusodat is megállapíthatod a tesztből. Nyomon követheted fejlődésedet korszerű futási funkciókkal, például a Running Index és a Futóprogram segítségével.

A csuklóalapú futási teljesítménymérés figyeli a futás minden szegmenséhez szükséges erőfeszítésedet, így azonnal rendkívül hasznos eszközzé válik a sprintekhez és rövid intervallumokhoz. Megtekintheted a valós idejű mechanikai energiakibocsátásodat Wattban – akár sík terepen, akár meredek hegyoldalon futsz. A Gyaloglási teszt segítségével nyomon követheted aerob állóképességed fejlődését. Egyszerű, biztonságos és könnyen ismételhető. A kerékpározási teljesítményteszt segítségével személyre szabhatod a teljesítményzónáidat, és megmondja a funkcionális teljesítményküszöbödet.

Érd el a teljesítményednek megfelelő edzési szintet a Training Load Pro funkcióval. Maradj végig energikus az egész edzésszakaszod során az új FuelWise™ energiaellátási asszisztenssel! A FuelWise™ emlékeztet arra, hogy pótold az energiát és tartsd fenn a megfelelő energiaszintet a hosszú edzésszakaszok során. Tekintsd meg, hogyan használja fel a szervezeted a különböző energiaforrásokat az edzésszakaszok során! Az energiafelhasználás szénhidrátra, fehérjére és zsírra bontva látható.

Az útvonal- és magassági profilok segítségével jobban megtervezheted közelgő kalandodat és láthatod előrehaladásodat az útvonalon. Az útvonal- és magassági profilok segítségével megtudhatod aktuális helyzetedet, láthatod, hogy mennyit emelkedtél vagy ereszkedtél, és hogy mennyi van még hátra az útból. A Hill Splitter™ funkció segítségével megtudhatod, hogy hogyan teljesítettél az edzésszakaszod emelkedő és ereszkedő szakaszain. A Hill Splitter automatikusan észleli az emelkedőket és a lejtőket a sebesség, a táv és a magassági adatok alapján. Tedd még izgalmasabbá a futást és a kerékpározást a Strava Live szegmensek segítségével. Értesítéseket kaphatsz a közeli szegmensekről, valós idejű teljesítményadatokat jeleníthetsz meg egy adott szegmens közben, és a szegmens befejezése után megtekintheted az eredményeidet. A harmadik féltől származó komoot alkalmazással megtervezheted útvonalad minden kalandhoz, és egyszerűen importálhatod az útvonalat az órádra, hogy a részletes útmutatás a helyes úton tartson.

A Folyamatos pulzusmérés funkció szünet nélkül méri a pulzust. A Folyamatos aktivitáskövetéssel teljes képet kaphatsz napi aktivitási szintedről. A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevétel után. A Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket szolgáltat. A FitSpark™ edzési útmutató a regenerálódásod, a készenléted és az edzési előzményeid alapján létrehozott, használatra kész napi edzésekkel gondoskodik róla, hogy felkészült legyél a terep meghódítására. Az óra a Serene™ irányított légzőgyakorlattal segít a lazításban és a stresszoldásban.

Pulzusérzékelő üzemmódban a Polar Pacer Pro órádat könnyen pulzusérzékelővé változtathatod, és a pulzusodat más Bluetooth-eszközök, például edzési alkalmazások, edzőtermi berendezések vagy kerékpáros komputerek számára megoszthatod. A Pacer Pro készülék segítségével Polar Club edzések közben a Polar Club rendszerének is továbbíthatod pulzusadataidat. A Polar Pacer Pro az alapvető okosóra-funkciókkal rendelkezik: zenevezérlő, időjárás és telefonos értesítések. Add hozzá kedvenc sportjaidat az órádhoz a Polar Flow-ban. A Polar Pacer Pro több mint 130 különböző sportot támogat. Mindegyik sporthoz testreszabhatod a beállításokat. A cserélhető csuklópántokkal az alkalomnak és a stílusodnak megfelelően szabhatod személyre a sportórát.

Termékeinket a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében folyamatosan fejlesztjük. Sportórád naprakészen tartásához és a lehető legjobb teljesítmény eléréséhez mindig frissítsd a firmware-t, amint új verzió válik elérhetővé. A firmware-frissítések az új fejlesztéseknek köszönhetően hatékonyabbá teszik a sportóra működését.

Hozd ki a maximumot Pacer Pro készülékedből

Csatlakozz a Polar hálózatához, és hozd ki a legtöbbet sportórádból.

Polar Flow alkalmazás

Töltsd le a Polar Flow alkalmazást az App Store® vagy Google PlayTM webáruházból. Eredményeid és teljesítményed azonnali áttekintéséhez és a visszajelzés azonnali megtekintéséhez szinkronizáld a készüléket a Flow alkalmazással az edzés után. A Polar Flow alkalmazásban azt is ellenőrizheted, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, hogy mennyire épült fel a szervezeted az edzésből és a stresszből az éjszaka során, valamint hogy mennyire aludtál jól. A Nightly Recharge automatikus éjszakai mérései, valamint egyéb paraméterek alapján a Polar Flow alkalmazás személyre szabott tippeket biztosít a gyakorlatokra, valamint az alvásra és az energiaszintek nehéz napokon történő szabályozására vonatkozóan.

Polar Flow webszolgáltatás

Szinkronizáld a Polar Flow webszolgáltatással elküldött edzésadataidat a FlowSync szoftverrel számítógépeden vagy a Flow alkalmazáson keresztül. A webes felületen megtervezheted edzéseidet, számon tarthatod eredményeidet, útmutatást és részletes elemzést kaphatsz edzési eredményeidről, aktivitásodról és alvásodról. Oszd meg eredményeidet barátaiddal is, keress edzőpartnereket, és eddz együtt a helyi közösséggel.

Mindezt megtalálod a flow.polar.com oldalon.