Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellossa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää se uudelleen. Kellon käynnistäminen uudelleen ei poista siihen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi.

Kellon käynnistäminen uudelleen

Paina kellon TAKAISIN-nappia, pyyhkäise näyttöä ylöspäin kohtaan Asetukset ja selaa siellä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellosta > Käynnistä kello uudelleen. Napauta ensin Käynnistä kello uudelleen ja vahvista uudelleenkäynnistys napauttamalla .

Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä nappia painettuna kymmenen sekunnin ajan.

Kellon tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellon uudelleenkäynnistys ei auta, voit palauttaa sen tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset kellosta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki kellosta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Liitä kello tietokoneen USB-porttiin.
  3. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  4. Paina Tehdasasetusten palauttaminen -nappia.
  5. Jos synkronoit kellon Flow-sovelluksella, poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa.

Tämän jälkeen kellon asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen nollaamista.

Jos sinulla ei ole käytettävissäsi tietokonetta tai tehdasasetusten palautus ei onnistu tietokoneella, voit palauttaa tehdasasetukset myös suoraan laitteesta: Paina kellon nappia 10 sekunnin ajan, kunnes Polar-logo tulee näyttöön. Odota, että kello käynnistyy uudelleen, ja toista sitten toimenpide 10-12 kertaa. Kun tehdasasetukset on palautettu, kello pyytää valitsemaan kielen.