Olet täällä: Asetukset > Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen

Uudelleenkäynnistys ja tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellossa esiintyy ongelmia, kokeile käynnistää se uudelleen. Kellon käynnistäminen uudelleen ei poista siihen tallennettuja asetuksia eikä henkilökohtaisia tietojasi.

Kellon käynnistäminen uudelleen

Paina kellon painiketta, pyyhkäise näyttöä ylöspäin kohtaan Asetukset ja selaa siellä kohtaan Asetukset > Yleisasetukset > Tietoja kellosta > Käynnistä kello uudelleen. Napauta ensin Käynnistä kello uudelleen ja vahvista uudelleenkäynnistys napauttamalla .

Voit myös käynnistää kellon uudelleen pitämällä painiketta painettuna 10 sekunnin ajan.

Kellon tehdasasetusten palauttaminen

Jos kellon uudelleenkäynnistys ei auta, voit palauttaa sen tehdasasetukset. Huomaa, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset kellosta. Laitteen asetukset on määritettävä uudelleen henkilökohtaista käyttöä varten. Kaikki kellosta Flow-tilillesi synkronoidut tiedot ovat tallessa.

1. Siirry osoitteeseen flow.polar.com/start ja lataa ja asenna Polar FlowSync -tiedonsiirto-ohjelma tietokoneellesi.
  2. Liitä kello tietokoneen USB-porttiin.
  3. Avaa asetukset FlowSync-ohjelmassa.
  4. Paina Palauta tehdasasetukset -painiketta.
  5. Jos synkronoit kellon Flow-sovelluksella, poista kello puhelimesi yhdistettyjen Bluetooth-laitteiden luettelosta, jos se on luettelossa.

Tämän jälkeen kellon asetukset on määritettävä uudelleen joko matkapuhelimen tai tietokoneen avulla. Muista käyttää asetusten määrityksessä samaa Polar-tiliä kuin ennen laitteen nollaamista.

Jos kellon tehdasasetusten palautus ei onnistu tietokoneella tai sinulla ei ole tietokonetta käytettävissä, voit tehdä nollauksen myös suoraan kellosta. Paina Igniten painike pohjaan ja pidä sitä painettuna 10 sekunnin ajan, kunnes Polar-logo tulee näyttöön. Odota hetki että kello käynnistyy uudelleen. Toista tämä toimenpide 10-12 kertaa peräkkäin. Kun tehdasasetukset on palautettu onnistuneesti, kello pyytää valitsemaan kielen.